Small Grey Outline Pointer

perjantai 11. syyskuuta 2020

Kesähevosia ja muita kuulumisia

Kouluttamassa Daydreamia Wilin kanssa.

Helloota ja hauskaa kesää! Vuosi 2020 on kulkenut huimaa vauhtia omien kirjoitusteni ja ylioppilasvalmistujaisteni siivittämänä, ja puolet siitä on nyt jo ohi. En ole valmistujaisteni jälkeen hakenut töitä tai jatko-opiskelupaikkaa, mutta syyskuun yhteishaussa olisi kuitenkin tarkoitus pyrkiä ammattikorkeakouluun graafista suunnittelua opiskelemaan. Kesäni puolestaan on kulunut pitkälti Star Stablen sekä muiden pelien ympäröimänä. Sain taannoin itselleni valmistujaislahjaksi uuden tietokoneen, joten olen viettänyt paljon aikaa uusien pelien pelaamiseen niin yksin kuin kavereidenkin kanssa. Kaikkea huikeaa on tapahtunut viimeisten kuukausien aikana.

Valmistumisen ja uuden koneen lisäksi aloin myös seurustelemaan. Poikaystäväni osti minulle syntymäpäivänäni 10 000 Star Coinsia lahjaksi, ja ostin myös itse omilla valmistujaisrahoillani sitä aikaisemmin 5000 Star Coinsia tuplaviikonloppuna. Yhteensä minulle siis kerääntyi 20 000 Star Coinsia, joilla ostin runsaasti uusia hevosia. Tätä ennen ostin myös jonkin verran Star Coinseja, joilla sain hankittua toisen rajatuista kesähevosista, Tellinan. Tellinan lisäksi ostin vaaleanpunaisen rauskun, joka sopii yhteen merihevosen kanssa ennen niiden lähtöä pelistä. Uusien hevosten myötä myös koulutusprojektini on lähtenyt kunnolla käyntiin. Olen pelannut Star Stablea joka päivä, mutta joinakin päivinä olen tehnyt vain kaikista välttämättömimmät asiat. Näihin kuuluivat esimerkiksi druiditehtävät sekä Valedalessa sijaitsevat askartelutehtävät. Tähän mennessä olen saavuttanut  druiditehtävien Runerunnerin sekä askartelutehtävistä saadun pöllölemmikin.

Uusista hevosista minulle jäi vielä käteen reilut 5000 Star Coinsia, joita säästän tulevaisuudessa lisättäviin hevosiin. Suurensin myös rahoillani tallini suurimpaan kokoonsa, jonka koin tätä aikaisemmin hieman turhaksi ominaisuudeksi. Talli kuitenkin näyttää paljon avarammalta kuin koskaan aikaisemmin, ja pidän siitä. Hevosten ja tallin uudistuksen lisäksi olen käyttänyt myös jonkin verran rahaa vaatteisiin sekä lemmikkeihin. Tämän lisäksi otin kuvat kaikista uusista hevosistani viimeisten kuukauksien aikana ja nyt on aika esitellä heidät!

Pirateking
Sugarfree
Fortunecookie
Blueberry
Butterfly
Applepie
Lostboy
Nobleking
Gingerspice
Northstar
Skyfall
Flashlight
Rockanthem
Silverbullet
Summertime
Wildwillow
Waterlily
Potatochip
Icetea
Caramelcandy
Grimcaster
Honeymoon
Chaosace
Peachpie
Cookiesmash
Everwind
Wolfsoul
Catgirl

Tallissani on nyt yhteensä 135 hevosta. Joskus minusta tuntuu siltä, että minua vaivaa vakava addiktio hevosten keräilyyn. Kouluttamista riittää entuudestaan ja Star Stable julkaisee jatkuvasti toista suloisempia hevosia. En kuitenkaan koe tätä ongelmaksi, koska pidän hevosten keräilemisestä eikä koulutettavien määrä ahdista minua laisinkaan. Koulutan jokaisen polleni ajallaan. Tällä hetkellä tallissani on eniten hevosia, jotka eivät ole vielä tasolla 15. Kaikki hevoseni ovat kuitenkin vähintään tasolla 10, joten koulutusurakka ei tunnu enää niin paljolta.

Tällä hetkellä Star Stablessa on menossa kesän viimeiset tapahtumat rantatehtävien muodossa. Voit tanssia hiekkaisella tanssilattialla, uiskennella kavereiden kanssa, ostaa rajoitettuja kesäkamoja tai lähettää paperilyhtyjä pimeälle taivaalle muiden joukossa. Star Stable on julkaissut sosiaalisessa mediassaan ilmoituksia uusista Jorvikin villihevosista, jotka saapuvat peliin ensi keskiviikon päivityksessä. Kuvien perusteella on helppoa olettaa, että uudet villihevoset ovat jonkin sortin lintuhevoshybridejä, joka kuulostaa ennen kaikkea hupsulta. Olen kuitenkin päättänyt ostaa niistä talliini ainakin toisen. Pinkki flamingohevonen ei oikeastaan ole minun makuuni laisinkaan.

Kaikenlaista hurjaa ja huikeaa on tapahtunut viimeaikoina, eikä minulla ole ollut aikaa tai motivaatiota kirjoittaa blogiini mitään. En pysty lupaamaan, että kirjoitan jatkossa yhtään aktiivisemmin, mutta yritän saada aikaan edes jonkinlaisia postauksia aina jossakin välissä ettei kerrattavaa kery aivan liikaa yhteen postaukseen. Poikaystäväni mielestä pieni blogini on suloinen, joten saatan viettää sen parissa hieman enemmänkin aikaa. Star Stablea tulen toivottavasti pelaamaan yhtä aktiivisesti kuin aikaisemminkin ainakin siihen asti, kunnes alan taas opiskelemaan. 


Druidiringin tehtävistä sai poropulvereita.



Kouluttamassa Noblekingiä Wilin kanssa.


Pilvimaailma on palannut!



Peliin saapui uudenlaisia tehtäviä, joissa tehtävänäsi on kerätä kasveja ympäri Jorvikia.


Suurensin viimeinkin tallini maksimikokoonsa!


Pelaan nykyään paljon poikaystäväni kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti