Small Grey Outline Pointer

keskiviikko 22. huhtikuuta 2020

Quarterien muodonmuutos

Suloinen uusi knabstrupinhevoseni, Chocolatecake.

Terve taas! Kirjoitin blogiini viimeksi helmikuussa ennen ylioppilaskirjoituksiani, enkä sen jälkeen ole ehtinyt viettää kamalasti aikaa Star Stablen parissa. Olen toisinaan käynyt kouluttamassa satunnaisesti hevosiani, ja olen kyllä ihmeellisesti saanut muutaman hevosen tasolle 15 epäaktiivisuudestani huolimatta. Viimeisen kuukauden aikana on tapahtunut kaikenlaista hurjaa, joista olen räpsinyt muutamia kuvia muistoksi. Näihin tapahtumiin kuuluvat esimerkiksi aprillipäivän hullutukset, Star Stablen easter egg -tehtävät, druidiratsastus sekä uuden alueen ja hevosrodun saapuminen peliin!

Jo kauan aikaa sitten Star Stablen tarkkasilmäiset pelaajat onnistuivat löytämään pelin syövereistä salaisia tehtäviä, joissa päähenkilönä toimii punainen kettu. Tämä kettu ei kuitenkaan ole tavanomainen kettu, vaan puhuva veijari, jolla on tehtäviä juuri meidän kaltaisillemme pelaajille. Kettu ei kuitenkaan pidä ihmisistä, joten sitä tulee lähestyä villihevosen muodossa. Tehtävät alkavat ensimmäistä kertaa Light Riden varrella, jossa ketun pystyy kutsumaan klikkaamalla tiettyä sinistä sientä. Tämän jälkeen punainen kettu antaa sinulle tehtäväksi löytää hänet Jorvikista kerran päivässä seuraavan seitsemän päivän ajan. Joka päivä ketun löytäessäsi sinun täytyy suorittaa erilaisia haasteita, joita kettu sinulle asettaa. Seitsemäntenä päivänä kettu kiittää sinua ahkeruudestasi ja antaa sinulle palkinnoksi asusteen!

Taannoin Star Stable uudisti myös druidiratsastusta ja lisäsi uusia tavoitteita peliin. Tästä lähtien druidiratsastuksen tarkoituksena on kerätä mainepisteitä tekemällä harjoituksia ja tehtäviä, joiden mukana keräät kokemusta sekä palkintoja. Huikeana druidiratsastuksen pääpalkintona on 120 000 pisteen pääpalkinto, Runerunner. Tämä druidihevonen on malliltaan pohjoisruotsinhevonen, jota koristavat kaunis riimukivi sekä letitetty harja ja häntä. Hevospalkinnon lisäksi druidiratsastuksesta pystyy nyt saamaan myös druidivarusteita. Tehtävät ovat kuitenkin varsin haastavia ja vaativat keskittymiskykyä sekä nopeaa liikehdintää, jotta niissä onnistuu. Hurjaa onkin vasta se, ettei tehtäviä pysty tekemään päivän aikana uudestaan, mikäli niissä epäonnistuu!

Firgroven maille ilmestyi muutama viikkoa sitten uusi alue, Starshine Ranch. Tämä alue on Lisan isän ylläpitämä hevostalli, jonka pääteemana toimii lännenratsastus. Sen mukana peliin saapui myös kaksi uutta lännenratsastuskisaa Joshin vanhan pujotteluradan ohelle. Näissä kisoissa ollaan myös tutustuttu uudenlaiseen kääntymismekanismiin, joka tekee lännenkisoista vauhdikkaita ja hauskoja. Tänään peliin saapuivat myös uudistetut quarterhevoset, joista ostin talliini Wilin avulla yhden. Tulen todennäköisesti ostamaan lisää quartereita kun minulla on siihen itse varaa. Uuden quarterin nimi on Firebird, ja väritykseltään se on rautiaanpäistärikkö. Toinen tallin uusi asukas on Chocolatecake, tummanruskea knabstrupperini.

Star Stablen salaista easter egg -jahtia ohjasi punainen kettu.



Viimeisenä päivänäni ketut tanssivat ryhmässä Mistfallissa.


Vuonohevosten häntiä muokattiin. Kuvassa Silenthill, Dewdrop ja Buttercup (vas. oikealle).



Aprillia, syö silliä! Hevoset kutistuivat aprillipäivänä.



Lännenratsastelemassa Crownprincen kanssa Starshine Ranchin avajaisissa.

Näkymätön poni vai leijuvia varusteita?



Yhteiskuva suloisen uuden aasin kanssa!


Tänään talliin saapui uusi quarterhevonen, Firebird!



2 kommenttia: