Small Grey Outline Pointer

perjantai 21. helmikuuta 2020

Uusia rotuja ja muita heräteostoksia

Vasemmalla muutamia viikkoja sitten ostamani vega, Starlight. Keskellä Firefly ja oikealla Anskun poni. 

Hei taas! Päädyin jälleen kirjoittamaan postauksen blogiini näin helmikuun kunniaksi. Viimeisestä kirjoituspostauksesta onkin aikaa, ja viime kuussa julkaisinkin vain pari galleriapostausta. Lievä epäaktiivisuuteni blogin parissa ei kuitenkaan ole kantautunut Star Stableen saakka, sillä olen ollut pelin parissa erityisen aktiivinen viimeisen kuukauden aikana. Lukulomani alkoi, joten minulla on ollut paljon enemmän aikaa keskittyä myös Star Stablen pelaamiseen itsenäisen kertauksen lisäksi. Valmistumiseni lukiosta on lähellä ja nyt jo jännittää, mihin seuraavaksi ollaan tähtäämässä. Kirjoituksista läpi pääsy ja hyvien arvosanojen saaminen ovat kuitenkin ensisijaisesti hermojani raastavimpia tekijöitä, mutta onneksi stressin lievitykseen voi pelata ponipelejä. 

Viimeisten viikkojen aikana olen siis koulutellut ahkerasti hevosiani tasosta 10 eteenpäin. Kaikki hevoseni, paitsi vegani Starlight, ovat tällä hetkellä vähintään tasolla 10. Kouluttaminen ei siis ole yhtä uuvuttavaa kuin tavanomaisesti. Olen tähän mennessä saanut seitsemän hevosta tasolle 15, joten yhteensä 47 kaikista hevosistani ovat nyt täysin koulutettuja. Uusien hevosten ostaminen tietysti hidastaa kouluttamisprojektiani, mutta en koe siitä olevan itselleni minkäänlaista haittaa. Pidän kaikista hevosistani ja lähtökohtaisesti nautin kouluttamisesta. En siis aseta itselleni rajoja hevosten ostamiselle, kuten moni muu nykyään tuntuu tekevän. 

Toissapäivänä Star Stable julkaisi jälleen uuden hevosrodun, knabstrupinhevosen, peliin. Henkilökohtaisesti odotin SSO:n uudistavan ensin vanhoja hevosmalleja ja sitten vasta lisäävän uusia, mutta olin ilmeisesti olettanut väärin. En missään nimessä kuitenkaan valita saamastamme uudesta hevosrodusta, ja ostinkin itselleni yhden niistä heti keskiviikon päivityksen ohella. Uuteen rotuun ollaan suhtauduttu hyvin varautuneesti, ja moni onkin jo haukkunut sen täysin pystyyn. Kieltämättä se muistuttaa vahvasti andalusialaisia, mutta minun mielestäni siitä ei ole suoranaista haittaa. Andalusialaiset ovat kauniita, eivätkä knabstrupinhevoset nyt täysin samalta kuitenkaan näytä. Värivaihtoehdot ovat sitäpaitsi paljon eksoottisemmat kuin andalusialaisilla, sekä myös uusia animaatioita andalusialaisten liikkeille löytyy. Knabstrupin kaviot ovat suuret, pää on vahvempi sekä hevosen vartalon rakenne on pulskempi ylipäätään. Tämän lisäksi nautin niillä ratsastamisesta. 

Vegan ja knabstrupinhevosen lisäksi ostin kaksi muuta hevosta viimeisen postauksen jälkeen. Sorruin jälleen ostamaan Star Coinseja, mikä ei sinänsä ole mikään yllätys, joten päädyin saamaan 2000 Star Coinsia lisää kaksi viikkoa sitten. Alunperin tarkoituksenani ei ollut ostaa enempää Star Coinseja vähään aikaan, mutta en osannut pidätellä itseäni sittenkään. Star Stable julkaisi uuden värityksen ahaltekinhevosille, ja minun oli pakko saada se talliini. Niinpä sain Wilin avulla hankittua palominon ahaltekin, jonka nimeksi lopulta tuli Fluttershy. Tamman väri muistuttaa minua paljon My Little Pony -sarjan päähenkilöstä, Fluttershysta, joten en voinut vastustaa kiusausta. Toinen ostamani hevonen oli kauan haaveilemani kolmas vuonohevonen, Buttercup. Kaikista uusista hevosistani on kuvat alempana.


Loimme vanhojen clubilaisteni kanssa uuden clubin, Silent Protectors!




Tekemässä Nightdustiin kohdistuvia tehtäviä Phoebella ilmaisen ystävänpäiväjäsenyyden avulla.



Tallin uusi knabstrupinhevonen, Babygirl!


Kouluttamassa Tinydanceria. Tamma on tasolla 15 :)


Kolmas vuonohevoseni, Buttercup.


Suloinen uusi ahaltekinhevonen, Fluttershy!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti