Tiny Star

keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Karmaisevan myöhäistä halloweenia

Veriset tervehdykset täältäkin suunnasta jälleen kerran !
Näyttää siltä, etten halloweenina kiireiltäni ehtinyt kirjoittaa blogiin, joten julistan halloweenaiheisen kirjoitukseni myöhästyneeksi. Mutta ei se mitään, tärkeintä on, että tunnelma pysyy silti samana. 
Star Stableen tuli tänäkin vuonna vaeltavat haamut ja omenaämpärit, mutta näiden kahden tutuksi käyneen toiminnon kaveriksi tuli myös kummitusjuna ! Kyseinen rata tulikin juuri tänään, joten osa teistä saattaa nähdä mojovat spoilerit sen sisällön suhteen. Varoitan siis, jos et ole käynyt vierailemassa kummitusjunassa vielä, ja tahdot nähdä itse mitä se pitää sisällään, älä lue yhtään pidemmälle! Seuraavat kuvat nimittäin on näpsitty itse kummitusjunan sisätiloista.
Kummitusjunasta tahdon vielä sen verran mainita, että pakko myöntää, että säikähdin itse eräässä kohdassa, vaikka eihän se kovin pelottava todellisuudessa ollut. Jännitin vain aivan kauheasti alussa, kiitos traumojen kummitusjunien suhteen, joten ensimmäinen kyltti onnistui säikäyttämään minut. En kuitenkaan vihjaile siihen suuntaan, että kummitusjuna olisi oikeasti pelottava, mutta jos oikeasti säikähdät äärettömän helposti, varaudu minua paremmin.

Olen yrittänyt pähkäillä mahdollista aihetta, tai no halloweenhan se aihe tällä kertaa on, mutta pelkän jaarittelun lisäksi tahdoin saada mukaan jotakin oikeasti kiinnostavaa. Siinä nyt kuitenkin kävi niin, etten vieläkään ole keksinyt yhtään mitään. Kamalaa, vai mitä?
Ei kuitenkaan mitään hätää, ajattelin tehdä itselleni pienen kyselyn siitä, mitä mieltä olen halloweenista ja kuinka suhtaudun tähän vuoden pimeimpään kohokohtaan. Mikäli sinua ei kiinnosta minun henkilökohtainen mielipiteeni, voit jättää lukematta (:

Mikä on yleinen mielipiteesi halloweenista?
Halloween on pimeää aikaa, mikä on sinänsä ihana asia, sillä pidän paljon pimeydestä. En silti kohtuuttomuuksiin saakka, kyllä minullekkin tulee lievä pimeyden kammo, jos tarpeeksi synkkää on. Jokin halloweenissa saa innostuksen väreet kulkemaan selkäpiitäni pitkin, ja vaikka en kyseistä juhlaa kummemmin juhlikaan, sen tietää, että halloween on saapunut. Sitäpaitsi, rakastan suunnattomasti kaikkia halloweenaiheisia tapahtumia, enkä saa niistä ikinä tarpeekseni! Ihan tosi.

Pelkäätkö halloweenia, tai käytkö keppostelemassa?
En kutsuisi sitä pelkäämiseksi, mutta pelkkä ajatuskin siitä, että joku säikäyttäisi minut syksyn pimeydessä halloweenin vuoksi, karmii. Olen erittäin herkkä koville ja yllättäville äänille, joten minut on helppo säikäyttää.
Minusta tuntuu, että keppostelemista ei tapahdu täällä Suomen puolella, mutta joskus olisi kyllä ehdottoman hauskaa pukeutua haluamakseni hahmoksi, ja käydä kalastelemassa ventovierailta karkkia ilmaiseksi! Melkein kuin pääsiäinen.

Mikä karmivista halloweenhahmoista on lempparisi? 
Tiukka kysymys, täytyy myöntää. Pidän hurjasti ihmissusista, mutta vampyyrit ovat myös kiinnostavia. Pakko sanoa, että on vaikeaa valita se joku paras, sillä kaikki ovat niin upeita ja omalaatuisia, että valinnanvaroja on enemmän kuin paljon. Vastaan tähän kuitenkin, että demoni. Demonit ovat kiehtovia - en edes vitsaile -, eikä niillä ole ns. ulkomuotoa. Ehkä joissakin myyteissä, mutta minun käsitykseni demonista on, ettei siihen voi fyysisesti koskettaa eikä se ole kiinteä. Näin ollen, ne vain riivaavat jonkun, jolla on vartalo maan kamaralla.

Kuinka vietät halloweenia?
Minut tuntien, istun vain koneen ääressä ja odotan, että jotakin tapahtuisi. Pari vuotta taaksepäin juhlin halloweenia innokkaasti perheeni kanssa, mutta pian ei ollut enää ketään, joka jaksaisi alkaa järjestämään hämähäkintäytteisiä bailuja verisormien tai -boolin kera. Tänä vuonna vietin vain aikaani Star Stablen, ja monien muiden pelien halloweentäytteisten tapahtumien parissa. Säälittää kyllä, mutta säästynpähän ainakin siltä toivottomalta seittien keräilyltä sitten halloweenin jälkeen (;

Viimeinen kysymys: jos saisit valita, miksi halloweenhahmoksi muuttaisit hevosesi?
Ihmissusi. Ehdottomasti, ei mitään muttia tai katumuksia. Kuvitelkaa nyt, miten eeppisen näköistä se olisi ratsastaa ihmissuden selässä läpi Star Stablen maailman? Miksei Star Stable keksinyt tätä jo aikaisemmin? Kyllähän joulunakin voi taikoa hevosestaan poron, niin miksi en voi ratsastaa ihmissudella tai hämähäkillä halloweenisin? Pitääkin muistaa lähettää kyseisestä asiasta viestiä Star Stablen ylläpidolle, jospa hekin innostuisivat moisesta ideasta.

*Kumartaa elegantisti* Kiitos, kiitos.
Äskeinen kysely oli kyllä virkistävää täyttää, saanpa kiittää tästä siis itseäni. Pahoin pelkään, että siinä oli kaikki tällä kertaa, mutta saatte nauttia halloweenaiheisista kuvista vielä alempana (:
Toivottavasti ehdin keksiä seuraavalle kerralle jotakin ajoissaTämähän sopii tänne täydellisesti (;


Lonkerolassella menee kovaa, kun savuaakin vielä.


Aah! D: Hattu tulessa, missä palokunta viipyy?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti