Tiny Star

tiistai 20. lokakuuta 2015

Mursuja

Terveisiä jälleen täältä minunkin puoleltani.
Star Stable Online jäi uusien hevosten ja epäintoisuuden myötä sivummalle, ja aloin käymään taas useammin IMVUssa, koukuttava peli kun on. Pelaan tietenkin sitä yhä, vaikka en kylläkään tiedä syytä siihen.
Tänään kuitenkin sain tarpeeksi Star Coinseja uuteen rotuun, shireen! Tätä ollaan odotettu jo vaikka kuinka pitkään. Kyseinen jättiläinen saikin sitten nimekseen Springjoy "Rin", sukupuoleltaan hän on tamma. Rinin lisäksi talliin on kopsutellut myös toinen tulokas jota en aikaisemmin ole muistanut esitellä, Skyborn "Kyborgi". Taisin jo kirjoittaa tästä neidistä tiedot tammat-osioon.
Tällä kertaa en ala jauhamaan tapahtuneista päivityksistä, sillä niitä on ollut tässä välissä aivan huikea määrä, enkä usko että kukaan jaksaa alkaa lukemaan päivänselvistä asioista, joita voi lukea myös Star Stablen sivujen uutisista. 
Pitäkäämme tämä postaus sitten kuvapostauksien puolella. Tästä lähtien yritän keksiä jotain mukavampaa sisältöä kirjoituksiin, sillä en minäkään jaksa iänikuisesti tiivistää pelkkiä päivityksiä. Saa nähdä, mitä keksin ensi kertaa varten.

Turhista jorinoista kuviin, ja pahoittelen vielä epäaktiivisuudesta niin blogin kuin pelinkin suhteen!

                      Skyborn "Kyborgi"                                                                        Springjoy "Rin"                                       

Tästä se lähteePieniä teknisiä ongelmia...

...ja piristävää lämppäjumppaa


Vauhdilla kaverin niskaan!

Vähän koristellumman puoleinen kuva loppuun (:

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti