Small Grey Outline Pointer

keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Tunteita ja... Josheja

Aivan. Missähän sitä tällä kertaa on tultu nurkassa maattua? Kirjoittaminen ei näemmä vieläkään luonnistu, ja usein iskee päähän se tietty kysymys; onko mitään järkeä pitää blogia pystyssä, kun se ei ole edes aktiivinen? Niinpä. Pakko myöntää, etten edes oikeasti yritä olla aktiivinen. Meikäläisen luonteeseen ei vaan kuulu yrittää asioita jotka eivät tipan vertaa kiinnosta. Typeryydestäni huolimatta, haluan ja tahdon kirjoittaa blogiin vielä tulevaisuudessakin, joten onko järkeä heittää tätä ehkä jo vuoden ajan olemassa ollutta blogia hukkaan? Siispä annan blogini lojua täällä, vaikka en siihen välttämättä ihan aina kirjoittaisikaan.

Asiasta kukkaruukkuun. Päivityksissä on tullut vaikka mitä, eikä nyt muistu mieleen mikä oli viimeinen päivitys josta kirjoitin. Kuitenkin, Paddockille tuli uusi rata. Esteet ovat hurjan korkeita, ja ponin täytyy ruveta ninjailemaan päästäkseen radasta läpi. Jotakin dailyja taisi tulla myös, nykyään en sen kummemmin uutisia lue, kunhan vain käväisen pelissä. STARSWEATER4U koodilla saa/sai villapaidan uuden logon kera. Seuraavissa päivityksissä ei tehtäviä kummempia uudistuksia tullut, uusien vaatteiden ohella tietysti. 200SUMMER4U koodilla sai/saa 200 Star Coinsia kesän kunniaksi. Ja ainiin, tänään tulikin uusia painteja, jonka ansiosta ainakin viime viikolla sai alennuksella vanhoja painteja.



Tänään sain aikaiseksi tehtyä vanhoja Moorlandin tehtäviä, ja sain ilmeisesti Joshin huomion (; Ainakin poika oli kimpussa kuin kärpänen lehmänlannassa. Jotkut tehtävät saivat kyllä meikäläisen hermon partaalle, mutta selvittiin niistäkin. Myös Nicoline sai hiukan uutta kiiltoa pintaansa, sillä ulkonäönvaihdos! Tadaa, Nicolinesta tuli valkoinen kärpänen. Itse en erityisesti ole ihastunut tähän ulkonäköön, mutta tahdoin kokeilla jotakin muuta kuin suklaista Hollyn ulkonäköä. Ja kyllä, tuo komea ruotsalainen täytyi tunkea kuvaan poseeraamaan, pidän hänestä. Pitäisi ehkä Hollyllekkin joskus hankkia sellainen. Lähiaikoina olen taas roikkunut sarjojen parissa, paljon muuta en ole tehnyt. Ja kesälomakin alkoi, ehkä tulee oltua Star Stablessakin tavallista useammin. Hankin myös kaksi uutta hevosta (tai no hevonen ja poni), Marblesmash ja Hotboy. Marblesmash on valkoinen poni oransseilla täplillään ja Hotboy on Fort Pintan ruskea halpis.

Kirjoitan toivottavasti lähitulevaisuudessa uudelleen, adios

Jostain kaukaisesta muotinäytöksestä




1 kommentti: