Tiny Star

maanantai 22. kesäkuuta 2015

Muotinäytöksiä ja vaelluksia


Hohhoijaa... taas kirjoittamisen parissa. Olen ollut nyt muutaman päivän ajan lomailemassa äitini luona, eikä Star Stablelle ole ollut kertakaikkiaan yhtään aikaa. Tänään kuitenkin pääsin taas koneilemaan, ja eksyin Star Stableen. Näyttää siltä että automaattinen maksutus unohtui ottaa pois, niin isäni tililtä veloitettiin se 24,95 €, ja sain Star Coinsit tuplana tunnukselleni. Meikäläisen tuntien, en voinut vastustaa kolikoiden käyttämistä joten talliin saapui tänään harmaa paint, Dreamchaser! Lopuilla coinseilla ostinkin tammalle varusteet, eikä lopputulos näytä yhtään hullummalta. 

Päivityksissä ei ole tullut kummempia, linna uudistui ja tuli juhannustehtäviä. Kokosin saman juhannuspaalun ja kokon pystyyn, mutta sen kummemmin en juhannushökötyksien parissa aikaani viettänyt. Juhannusaarteenmetsästyksessä piti tulla uusia palkintoja, mutta ainakin toistaiseksi olen saanut ainakin yhden saman tavaran kuin viime vuonna. Se siitä lupauksesta.

Meikäläisellä oli eilen syntymäpäivä, mutta enpä sitä kummemmissa olosuhteissa vietellyt. Teki monta kertaa mieli ostaa Star Coinseja syntymäpäivänä saamillani euroilla, mutta onnistuin onneksi pidättämään haluni. Lupauduin säästämään polaroid-kameraan, mutta taisin vahingossa ostaa herkkuja maaruni täytteeksi. 
Nobovaellus joltakin päivältä

Pääväri-muotinäytös joskus vuonna nakki
                                                 Muistini on mahtava. Seuraavaan kertaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti