Small Grey Outline Pointer

keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Muodonmuutos

Hurraa! Keskiviikko, ja eksyin kirjoittamaan blogiini. Ennennäkemätöntä ja aika huikeaa.

Blogille kävi hurja muodonmuutos eilen illalla kun tuli yhtäkkinen himo tehdä kaikesta söpöä. Nykyinen ulkoasu toivottavasti pysyy koristamassa blogia vielä pitkään. Blogin uudistamisesta puheen ollen, minun täytyisi suunnitella tammat-osiolle parempi järjestys sillä tiedot ja kuvat hyppivät kummatkin aivan muualla kuin pitäisi. Ja koko ulkoasua pitäisi vielä hioa loppuun, tai en tiedä mitä tässä pitäisi tehdä x__x Ääh, liikaa tekemistä. 

Blogin ulkonäöstä takaisin pääaiheeseen. Star Stablen päivitys toi mukanaan yhden miniquestin, jossa ilmeisesti Tanin hiusnauhat olivat hukassa ja jouduin sitten etsiä ne hänen puolestaan. Aika laiskaa meininkiä täällä Jorvikissa ympäri vuoden, täytyy myöntää. Juhannushömpötys jatkuu ja uusia vaatteitakin tuli.

Huomaatko jotakin omituista? Eikö kirjoituksessa enää olekaan aloituskuvaa? Ehei, tällä kertaa päätin kokeilla laittaa kuvat viimeiseksi sillä aina kun lisään kuvat tekstin jälkeen ne hyppäävät laatikon alkuun ja niiden kanssa on tolkutonta taistella. Näin on ehdottomasti mukavempaa kirjoitella.

Eilen nostin itseäni niskasta ja palasin koulutuksen pariin. Ja kas kummaa, tänään sain Skywalkerin tasolle 15. Aika päätähuimaavaa eikö vain? Tänään onnistuin myös kouluttamaan Winterhopen tasolle 14, huomenna tuokin tamma saavuttaa maksimitasonsa. Kouluttaminen käy yhä niin kuin työstä, mutta on se paljon hauskempaa kuin löhöäminen sohvalla ilman tekemistä. Siirsin muuten Peacespiritin takaisin saarelta, ja uusin orin kuvan.

Sinne meni keskiviikkona kirjoittaminen sillä kello löi juuri 12, eikä! Tämä venyi sitten kuitenkin torstain puolelle vaikka kuinka kovaa yritin. Jos sovittaisiin että ehdin ennen keskiyötä niin kaikki ovat iloisia c: Kiitän ja kumarran hiukan erilaisen kirjoituksen kera, loppuun vielä hieman kuvia ja sitten seuraavaan kertaan saakka !






Huikean hauskaa hoitamista


Iänikuisia markettitehtäviä


1 kommentti:

  1. Sinut on haastettu! Käy katsomassa blogistani haasteen säännöt, ja tee se. http://starstableisthething.blogspot.fi/2015/06/haaste.html

    VastaaPoista