Tiny Star

torstai 19. maaliskuuta 2015

Muotia ja NSG !


Päivitys kesti eilen illalla niin myöhään etten ehtinyt kirjoittaa siitä mitään. Tänään en mennyt kouluun, sillä kuukautiskivut eivät hellittäneet lääkkeidenotonkaan jälkeen - minulle siis jäi paljon aikaa käydä Star Stablessa tekemässä tehtäviä. Päivityksessä tuli muotiviikko, eli viikon ajan on mahdollista käydä muotinäytöksessä, lavalle ainakin pääsee kävelemään omaan tahtiin.

Muotiviikkotehtäviäkin tuli, ja tämän viikon tehtävissä oli mukana aika paljon ärsyttäviä henkilöitä. Esimerkiksi se vartija siinä muotinäytöksen oven suulla, epäkohtelias. Teki mieli vain motata heitä naamaan. Lopussa Franziska Ironsaddle kehtasi vielä haukkua asustettani kamalaksi, ja antoi minulle lahjaksi samanlaisen mekon mitä käytin, ainoastaan punaisena.
Le Goon oli ilmeisesti ryöstänyt Franziskan suunnitelmat pukujen suhteen, ja Lacroixin vartijan asun. Lacroix joutui siis pukeutumaan tyylikkääseen pahviasuun. Le Goon oli yksi niistä monista törkeistä ihmisistä jotka tänään minua asusteineni moittivat. Lavan takaa löytyi myös RAPTOR, en vain tiedä esiintyykö hän ollenkaan, vai seisooko paikoillaan ainoastaan.

Pääsin eilen illalla kahdeksalta takaisin North Steeds Gangiin! Serverinvaihtosysteemi saatiin jo tiistaina (vai olikohan se maanantai) pystyyn, hyvä SSO:n tiimi. Wilmakin sai vaihdettua takaisin Spring Starille, ja pääsi North Steeds Gangiin myös. Siitä on niin pitkä aika kun clubissa viimeksi oltiin, ja siellä on niin paljon tuntemattomia henkilöitä että kestää kyllä enemmän kuin tovi tutustua kaikkiin.

Ichigon koulutus jatkuu hitaaseen malliin, mutta toivottavasti jossakin vaiheessa taas piristyn kouluttamisenkin suhteen.
Badass

Uutta muotia, vai?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti