Small Grey Outline Pointer

lauantai 14. maaliskuuta 2015

Chincoteaguet

 Syvimmät pahoitteluni kyvyttömyydestäni kirjoittamisen suhteen. Keskiviikko on AINA juuri se päivä kun ei millään jaksa kirjoittaa blogiin. No, tästedes en edes yritä tähdätä siihen, jospa silloin edes saisin sen joku päivä aikaiseksi. Kuitenkin, viimepäivityksessä tuli uusia suloisia poneja, Chincoteagueita. Nimi kuulostaa intiaanimaiselta, mutta kuvauksessa ei ainakaan niistä mitään mainittu. Ponien lisäksi hevosmarketti siirtyi Pintaan ja Jorvik City Plazalle tuli uusia vaatetuksia.

Jorvik City Plazalle on ilmeisesti tulossa jonkinmoinen tyyliviikko, ja näemmä on luvassa catwalk myös. Niiden lisäksi uusia kevätvaatteitakin on luvattu. Eilen julkaistiin Star Stablen sivuilla, sekä sähköpostiinkin tuli ilmoitus koodista joka toimii vain tänä viikonloppuna. FASHIONWEEK200 antaa 200 Star Coinsia.
Nicolinelle ja Hollylle sitten käytin nuo koodit, ja huomasin Nicolinen sähköpostissa toisenkin ilmaislahja-viestin. Siinä vaadittiin vastata kyselyyn ja käyttää eräs koodi jolla saa 200 Star Coinsia. Joten tänään tienasin Nicolinelle 200 Star Coinsin sijasta 400 Star Coinsia. Ja tuolla tunnuksella oli nähtävästi jo päälle 300 Star Coinsia, sillä Nicolinelle oli kerääntynyt n. 730 Star Coinsia. Päätin siis ottaa tilaisuudesta kiinni ostamalla Pintassa kauan kummitelleen ruskean Ruotsalaisen, jonka nimesin Wolfsouliksi. Lempinimeä olen yrittänyt keksiä mutta en toistaiseksi ole keksinyt yhtään mitään.

Hollylle oli kerääntynyt 200 Star Coinsia + viikonlopun 100 Star Coinsia - yhteensä 300 siis. Ostin tallitytön hoitamaan kaakkini (jotka muuten olivat surullisessa kunnossa kahden päivän taukoni jälkeen), ja menin Jorvik City Plazalle. Ostin vihreän häntärusetin, ylemmässä kuvassa esiintyvät satulahuovan ja mustan harmaalla karvareunuksella koristellun satulan. Näistä ostoksista käteen jäi 144 Star Coinsia, joiden käyttämistä tai säästämistä vielä pohdin.
Toivottavasti Wil pääsee taas jossakin vaiheessa pelaamaan, sillä yksin ei huvita edes kouluttaa.


2 kommenttia:

  1. Haisrah paskah..! Et siis haluu mua pelaa ;o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eeii :( Haluun tietenki mutta luulin ettet saa Star Rideriä niin et pääsis kouluttamaan :'o

      Poista