Small Grey Outline Pointer

sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

RAPTOR


Keskiviikkona päivityksestä kirjoittaminen ei tunnu ikinä onnistuvan. Tälläkin kertaa luovuin ajatuksesta, ja se jäi tekemättä. Kuitenkin, viimeviikolla tuli Jorvik City Plaza (kuva alempana), eli kauppakeskus, jossa tietenkin voi ostaa vaatteita, tarvikkeita hevosille sekä käydä kahvilla. Ja avajaisten kunniaksi aulan lavalla esiintyi Jorvikin oma räppäri, RAPTOR. Muistaakseni jätkä tuli lavalle aina jokatoinen tunti noin 10 minuutin ajaksi.

Tämän viikon päivityksessä RAPTOR sitten lähti, ja kauppaan tuli hieman lisää vaatteita. Star Stablehan ilmoitti että tuon ison Jorvik Plaza-päivityksen jälkeen tulee jotain pientä. En vieläkään saanut selville tuliko tämän viikon päivityksessä joitakin tehtäviä vai ei, mutta itselleni ei ainakaan tullut yhtään mitään. Veikkaan että se oli vain ilmoitus tulevasta, tai sitten Star Stablella on jotain todellakin pielessä.
Netti on viime päivinä pätkinyt suunnattomasti, mutta itse olen lähinnä vain pelannut Far Cry 4:sta ja katsonut Teen Wolfia. Rukoilkaamme että muistan ja jaksan kirjoittaa ensiviikon päivityksestä. Pahoittelen laiskasta kirjoituksestani, joka näin myöhemmin luettuna vaikuttaa tyhmältä. Uskokaa tai älkää, minua väsyttää aivan uskomattomasti.

Unohdin melkein, sain Mishan tänään tasolle 15, jonka jälkeen aloitin kouluttamaan vaaleanruskeaa vuonohevostani, Eveä. Eve on tällä hetkellä tasolla 13, tänään olisi tavoitteena saada tasolle 14, jotta huomenna sitten saavutettaisiin se viimeinen taso.
Huomasin myös että Jorvik City Plazan kaupassa olevat rusetit hevosille maksavat vain 19-29 Star Coinsia (halvimmat siis). Ostin sitten muutamat rusetit vähillä rahoillani, ja palasin taas köyhyyden kuurille.
Tämä oli kai viimeviikolta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti