Small Grey Outline Pointer

maanantai 10. marraskuuta 2014

Kultaisia tähtiä ja muuta hälinää

Tervehdys taas arvoisat seuraajani sekä haamulukijat. Facebookia selaillessani huomasin pölinöitä ilmaisesta Star Rider sekä 200 SC koodista jonka olisi tarkoitus tulla satunnaisille hepuille mailiin. Tsekkasin sitten Nicolinen mailin ja kas kummaa sieltä löytyikin tämä kyseinen koodi ja hupsistakeikkaa Nicoline on nyt tasolla 14. Ostin tälle tunnukselle myös uuden hevosen, tervetuloa Dawnwoodin perheeseen, Thunderjumper ^.^'' Nimi tulee osittain juuri katsomastani huikeasta elokuvasta Jumper. Suosittelen katsomaan kun aikaa on, löytyy ainakin Netflixistä tekstitysten kera.

Hollylla jäi TAAS pari päivää sitten hoitaminen ullakolle joten kaakit olivat pelkillä keltaisilla hymylätkillä. Tänään ne ovat kuitenkin taas täysissä voimissaan joten ei hätää. Ostin Hollylle uuden asun (tai no kehittelin osittain), mutta kuvaa en hoksannut näpsiä siitä.
goSupermodeliin olen nyt jäänyt jumiin, täytyy myöntää että nolottaa, mutta käyn siellä upeiden roolipelien ja vanhojen kaverituttujen takia. GoSupermodel on ehkä ainoa järkevä paikka roolipelaamiselle, siellä on tilaa myös niillekkin ketkä eivät vielä osaa, joten aloittelijoillekkin annetaan mahdollisuus kehittyä. Ja goSupermodelissa on toistaiseksi kaikista helpoin ja tutuin roolipelaussysteemi minulle joten en ainakaan toistaiseksi ole vaihtamassa.

Ostin Nicolinelle muuten ihan btw uudet meikit ja hiukset, edelliset alkoivat tympiä ja hoksasin kuinka typerältä ne tähtimeikit oikeasti näyttivätkään pikselihahmollani. En käsitä miten olen joskus voinut pitää niitä myös Hollylla. Totta puhuakseni, täytyisi myös ostaa Hollylle joku kerta uudet meikit, tämänhetkiset ovat olleet jo päälle puoli vuotta ja vaihto olisi kyllä hyväksi - ihan tosi.
Tämä oli vain nopsakka välipostaus infoksi teille, keskiviikkona muistan toivottavasti kirjoittaa, en lupaile kuitenkaan mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti