Tiny Star

maanantai 3. marraskuuta 2014

Kilinää kellarissa


Täytyy myöntää ettei meikäläisen muisti halua toteuttaa aikomuksiani. Tälläkin kertaa unohdin päivityksestä juhlimisen jälkeen kirjoittaa blogiin, ja sepä venähtikin sitten parilla päivällä. Oikeastaan, en voi syyttää tästä pelkästään muistiani, osan päivästä kyllä muistin että pitäisi kirjoittaa, mutta silloin on aina tärkeän animen katsominen tai kutkuttavan mangan lukeminen kesken - silloin ei vaan pysty! Nyt kuitenkin kannustauduin kunnolla, ja kirjoitan. 

Päivityksessä tuli siis ne viime vuoden samat haamujutut ja omenaämpärit sekä kurpitsaralli kellarissa. Ei sinänsä mitään uutta. Mutta kyllä näissäkin jutuissa hommaa riittää eikä tylsää ole vieläkään tullut. Tosin, se masentaa vähän etsiä haamuja kun kuulee niiden äänen mutta haamua ei näykään missään. Meikäläiseltä puuttuu vielä muutama haamua, enkä usko saavani niitä tänä halloweenina. Ainakaan jos se on minun jaksamisestani kiinni. 
En tiedä mikä on vikana, mutta jätin taas kerran yhden päivän hoitamiset ullakolle - tästä en kuitenkaan ollut tietoinen. Muistin että hoitaja kestäisi vielä yhden päivän mutta se näemmä loppuikin jo, joten jätin tuona päivänä hoitamatta laisinkaan. En siis käynyt koko päivänä sössössä, oletin vain. 

Pyydystin myös haamuja Alexandra Birchhillin ja Skypen kera. Se taisi tapahtua ehkä noin pari päivää sitten? Tästä huonomuistisuudestani saisi kyllä antaa palkinnon.
Tein DeviantARTiin uuden tilin joka on nimeltään Serakagiusagi - samanniminen kuin Instagram tilini siis.
Olen kouluttanut Skywalkeria järkyttävän laiskasti viimeaikoina, ja tuo ori lojuu tasolla 13 vieläkin. Tänään yritin kouluttaa sitä isommille tasoille mutta lopetin muutaman radan jälkeen. Ei vaan yksinkertaisesti riitä puhtia siihen hommaan. Koulutan Walkerin sitten joskus pitkän ajan päästä kun intoa taas löytyy. En kuitenkaan missään tapauksessa tarvitse hoitajaa ellei kyseessä ole Wili, Nico tai eräs IRL-ystäväni (paitsi ei kukaan näistä kolmesta paria rataa kummemmin ole auttanut, heh).
Omenatynnyrit ovat sinänsä ihan mukava keksintö, mutta niillä ruoilla joita tynnyristä saa en tee yhtään mitään. Ainoastaan hevosenruoat tulevat tarpeeseen joskus lähitulevaisuudessa, mutta niillä kahvilakamoilla ei tee mitään - paitsi mielikuvitusläskittää hahmoaan. Niillä olisi varmasti jokin tarkoitus, jos pelissä pitäisi syödä pysyäkseen hyvässä kunnossa jne. mutta ei. Joo, käsitän että on hauskaa viettää kavereiden kanssa aikaa kahvilassa ja duupaduu mutta kuka sitä jaksaa. Kahviloissa hädin tuskin pyörii enää ketään. Picnikit ja BBQ-paikat on ihan tarpeeksi, ei sen enempää tarvita!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti