Tiny Star

lauantai 15. marraskuuta 2014

Kukkaistyttöilyä ja paljastuksia

Heissankeikkaa jälleen kerran. Viime viikon keskiviikon päivityksestä kirjoittelu jäi taas notkumaan, enkä saanut sitä aikaiseksi. Onnekseni en edes ( ainakaan muistaakseni / tietääkseni ) luvannut tekeväni sitä joten ollaan sujut. Mutta kuitenkin, viimeviikon päivityksessä tuli poneille kaksi uutta väriä ja arabeille yksi. Pari vaatettakin tupsahti, mutta niistä en edes jaksa mainita.
Kaiken kukkuraksi ja viikon yllätyksellisimpänä tuli kerhohuone ! Harmittaa vain että meikäläisen clubi on niin autio ettei siellä huoneessa mitään säpinää tapahdukkaan. Kerhohuoneessa on kuitenkin paljon penkkejä monelle kerholaiselle, kerhon omistajalle on tietysti oma kuninkaallinen säkkituolinsa. Huoneessa on kaksi kerrosta, aula joka on isokokoinen ja sen lisäksi hieman korkeammalla olevat parvekkeet joissa on mukava istua ja tuijottaa kun kerhonjohtaja höpöttää.
Ette ikinä arvaa (: Ensi viikon keskiviikkona tulee kauan odotettu dinovalley ! Koska Star Stable ei ollut vihjaillut mitään tulevan paikan suhteen ja näyttivät tekevän niin ahkerasti kaikkea, tuntui kuin se ei olisi tulossa vielä pitkiin aikoihin mutta eilen he pläjäyttivät meille uutiset että 19 päivä tulee dinovalley. Siitä räjähti ilot kaikille. Tuli selville että pitää olla tasolla 15 että pääsee alueelle, tehnyt kuumailmapallohepun kanssa tehtävät ja olla vähintään liked Valedalen kanssa. En vieläkään kyllä tiedosta pääseekö Pohjoisruotsinhevosilla normaalia kaakkia nopeampaa Dinovalleyssa vaiko ei.

Tähän loppuun kuitenkin video Dinovalleysta, nautintoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti