Small Grey Outline Pointer

perjantai 21. marraskuuta 2014

Dinosauruksia ja tasojennousuja

Realistisuus on otettu huomioon (>.>)


Kas kummaa, keskiviikkona jäikin kirjoittamatta blogiin (ei ollut vaikea arvata). Olin niin innoissani uudesta alueesta, että suuntasin heti koulun jälkeen koneelle ja pelasin koko loppuillan yhteen putkeen sössöä. Tehtäviä riitti vaikka muille jakaa ja niistä sai upeita palkintoja (vaaleanruskean talvitakin, satulan, suitset, karvalakin, lapaset), varsinkin lakkiin olin erityisen tyytyväinen (: Oikeastaan, yövyin pari kertaa että sain jatkettua tehtäviä, joten minulla ei niitä enää ole, jos mukaan ei lasketa dailyjen tekemisiä tarvitsevia sydäntehtäviä.

Tänään koulutin jonkin verran Seraa, ja neitokainen pääsi tasolle neljä. Tiedän, että minulla on Skywalkerin koulutus kesken, mutta Dinomaassa Pohjoisruotsinhevosella pääsee kaikista nopeiten. Ehkä pääsyy on tuo.
Ja ainiin, itse ukkelini Hollykin pääsi tasolle 16 keskiviikkona mikä on aivan huikea juttu ! Sitäkin on odotettu niin kauan ja tuskailtu kun XP palkki oli niin lähellä mutta niin kaukana päädystä. Nyt odotellaan tasoa 17, toivottavasti sinne asti pääseminen ei vie niin kauan kuin 15 tasolta, tasolle 16.
Star Stablen logo muuttui jouluisemmaksi ja uutissivujen banneri on jouluinen. No, eihän se ole ihmekään jos ensi kuu on kohta ja silloin alkaa joulukalenterin luukkujen availu :)

Tämänhetkiset tallijormat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti