Small Grey Outline Pointer

lauantai 25. lokakuuta 2014

Varaslähtö Halloweeniin


Tänään kun selasin facebookia, huomasin että Starstable oli julkaissut sivuillansa Halloween koodin josta sai 200 Star Coinsia. Niinsanottu varaslähtö oli siis plussaa viikonlopun Star Coinsien päälle, joten päätinpä tuhlata nämä runsaat kolikot. Ostin tällä kertaa nuo kalsarit joissa on kaikista Starshinen hevosista kuvat, Concorde-puseron ja punaisen syystakin. Kaikki olivat mielestäni mukavia ja käytännöllisiä ostoksia kaikin tarkoituksin.

Päästin yhden päivän livahtamaan nokkani edestä ja hevoset jäivät hoitamatta. Ne eivät siis tällä hetkellä ole enää iloisimmillaan, vaan hymynaamoilla. Eivätkä pariin päivään siitä varmasti nousekaan. Walkerin koulutuskin on nyt jäänyt hieman hännille kun tämä viikonloppu on äidilläni. Tämänhetkisellä koneella sössö siis pahanpäiväisesti lagaa enkä jaksa ruveta kiroilemaan ratojen kimpussa. Useimmat varmasti ymmärtävät yskän.

Viime päivityksessä tuli uusia ruotsinkaakkeja, meikäläinenkin myöntää että haluttaisi sellainen hankkia, mutta rahaa ei valitettavasti kukkarostani löydy. Jaksan kuitenkin kärsivällisesti odottaa - hankinhan Serankin hetken aikaa sitten. Ja niin, dinolaakso on tulossa ja se tulee olemaan huikeaa. Kuvista päätellen alue on valtava, ja niinhän tekstissäkin sanottiin. Jos muistan oikein, dinolaaksossa on niin kylmä että ainakin aluksi vain pohjoisruotsinhevoset pärjäävät kaikilla bonuksillaan, muut hevoset hidastuvat. Ja siellä nähtävästi on myös arkeologisia kaivauksia - mahtavaa! En voi sanoin kuvailla kuinka innoissani odotan sen saapumista.

Nyt kun olen muutamilla aloitushahmoillani kerännyt hieman rahoja (2 ja 3 vuoden sössön syntymäpäiväkoodit, halloweenkoodi), kahdelle aloittelijalleni kerääntyi jopa 700 Star Coinsia. Tuhlasin sitten kumpaisenkin varat, ja ostin uudet hevoset. Tai no, toiselle ostin ponin. Nicolinella olen jo aikaisemmin käyttänyt koodirahat, enkä keksinyt uutta ostettavaa halloweenkoodin rahoilla.

Kuvakulma 5/5

 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti