Small Grey Outline Pointer

tiistai 21. lokakuuta 2014

Halloween-tunnelmissa



Meikäläiselle iski nyt jumalaton halloweentunnelma, ja koko ajan hinku tehdä hirmuisia asioita. Rupesin jo suunnittelemaan seuraavaa halloween-juhlaa, mutta saapa nähdä mitä siitä oikeasti edes tulee. Huomenna on taas päivitys, ja peukut pystyyn että sen mukana tulee halloweenpirskeet. Ja joitain uusia ja kutkuttavia halloweenasuja ja tehtäviä ja ja ja ja ja ... hohhoijaa.

Halloweenhullutuksista tuonnemmas, sain siis Bisonin jo maksimitasolleen joten aloitin Walkerin kouluttamisen kuin vaistosta. Sen herran jälkeen suunnitelmissa olisi Noiz, Sera ja Winnie. Minulla on tapana suunnitella kaikki etukäteen etten unohda mitään - aina kun jätän suunnittelematta, asiat menevät pilalle. Kuitenkin, Walker on tällä hetkellä tasolla 12, ja kyllä se sinne suurimmalle vielä jossakin vaiheessa huristaa. Toivottavasti.
Ylläoleva kuva on muuten halloweenhullutukseni tuotos, ja väkersin sen pikaisesti ainoastaan Picmonkeyn avulla. Alunperin en edes ajatellu muokkaavani sitä värien tasoittamista kummemmin mutta kyllä siinä sitten jossakin vaiheessa vähän hiiri pompahteli väärille linkeille.

Harmittaa vain että jos nyt tulee joitain halloweentapahtumia North Steeds Gangin kanssa, niin eipä me Kakun ja Wilin kanssa olla mahdollisia pääsemään touhuun mukaan. Toivotaan että serverinvaihtosysteemi tulee taas edes väliaikaisesti takaisin, niin päästäisiin rakkaalle kotiserverille takaisin.

Tämä nyt vain oli pieni välipostaus että tiedätte minun olevan elossa ^^ En tosin tiedä mitä virkaa tänään oli, kun huomennakin kirjoitan päivityksestä...
Jaa, no kiitos kuitenkin lukemisesta ja huomiseen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti