Small Grey Outline Pointer

perjantai 17. lokakuuta 2014

Uutta lihaa tallissa

Aika komea toi stevejäbä taustalla


Tänään sain viimeinkin houkuteltua isäni ostamaan Star Coinseja Hollylle, ja talliin tuli uusi heinäturpa, Roserain (: Tällä kertaa päätin ostaa tamman, sillä oreja on jo tallissa ne 11 kappaletta, poikavalta ei varmaan tunnu tammoista kivalta. Roserainille en itse asiassa ole vielä keksinyt kutsumanimeä, mutta kaipa se sieltä vielä jossakin vaiheessa luontevasti ilmestyy. Roserain on nyt sitten se kahdeskymmenes hevonen, hurraa.

Tänään en itse asiassa tehnyt paljoa mitään, koulutin vain Bisonin 14 tasolle, ei sen kummempia. Kirjoituksen pääsyynä olikin vissiin tämä uusi hevonen, joten tästä kirjoituksesta ei näemmä mitään romaania olekaan tulossa.
Tänään ja itse asiassa tälläkin hetkellä puhun skypessä Wilman kanssa, tuolla tämä jorma yrittää katsoa Poodsia ja karjuu hysteerisesti jollekulle. Tänään aikaisemmin aiottiin vaihtaa takaisin WE1, mutta hoksattiinkin että serverinvaihtosysteemi oltiin sopivasti laitettu pois joten se aikomus jäikin sitten unelmaksi.

Ja ainiin, ostin tuon ruotsalaisen kaakin lisäksi vihreän paidan, ja ne älyttömän kalliit mustavalkoiset uutuusvaatteet moorista ( silinteri ja paita ). Huomenna olisi taas 100 Star Coinsin vuoro, ja suunnitelmissa olisi ostaa ainakin Roserainille uusi harja. Otan muuten Roserainista kuvan Hevoset-osioon vasta huomenna ja niin... nyt ei jaksa.

Kiitos

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti