Tiny Star

torstai 16. lokakuuta 2014

Elefantin muisti ... ainakin melkein


Tadaa. onnistuin kuin onnistuinkin unohtamaan että minun piti ottaa kuvia tehtävistä. Vaihdoin väliaikaisesti paremmalle koneelle ja minut häädettiin pois niin ei minulla olisikaan ollut aikaa laittaa niitä kuvia blogiin. Ja sinnehän ne sitten olisivat jääneet lojumaan. Kuitenkin, ei niissä tehtävissä ollutkaan kauheasti mitään hohtoa, joten eihän siinä nyt kummempaa menetettykään. Täytyi vain huristella ympäriinsä vahvistelemassa tehtäviä ja siihen se sitten loppuikin. Palkinnoksi tehtävistä sai oranssivihreän liivin, josta nyt unohdin ottaa näemmä kuvan.

Tehtävien jälkeen kävin vilkaisemassa uusia vaatteita ja ostin sitten sellaisen tummanpunaisen villapaidan joka maksoi shillingeissä n. 6500. Ja Ridingiähän siitä saikin 8, joten eihän se aivan turha ostos ollutkaan. Loin sitten kisa-asun joka pohjautui kyseiseen paitaan ja tuossahan se yläpuolella häämöttää.

WE2 servulla olen onnistunut olemaan n. 3 viikon ajan - jos siitä kuukausikin jo nyt on(?). Pakko sanoa että serveri vaikuttaa aivan törkeän tylsältä, ja alkaa vähän houkutella tuo WE1 servu takaisin. En kuitenkaan ole varma miten Wilille ja Kakulle käy, sillä tätä kaksikkoa en viitsi jättää taakseni. Ja, olisihan se aika törkeää palata takaisin WE1 servulle ja anoa paikkaa vanhasta clubista. Olinhan aika ilkeä lähtiessäni tuosta vain. Oma mielipiteeni on, etten edes ansaitse tulla takaisin North Steeds Gangiin, sillä oikea clubilainen ei jätä clubiaan vaikka olisi kuinka huonot oltavat omalla serverillään.

Nyt meikäläinen lähtee piirtämään, kerrankin kun se onnistuu ja intoa riittää - nähdään taas luultavasti ensi viikon keskiviikkona. Älkää välittäkö jos kirjoitusvirheitä ilmenee, kirjoitan tiukalla näppäimistöllä, ja joskus unohdan painaa kovaa jonka ansiosta kirjain ei ilmesty tekstiin.

2 kommenttia:

  1. Virheitä ja erehdyksiä sattuu kaikille. Kyllä uskon että sinut/teidät otettaisiin mielellään takaisin jos haluaisitte :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä kun oltiin palaamassa, hoksattiinkin että serverinvaihtosysteemi onkin otettu pois käytöstä. Takaisin pääsyssä kestääkin siis vielä jonkun aikaa.

      Poista