Tiny Star

keskiviikko 8. lokakuuta 2014


Olenkin varmaan jo unohtanut mainita, että vaihdoin WE2 serverille testaukseksi. Olen siis ollut siellä jo ne muutama viikkoakin, eikä ristiriitoja ainakaan toistaiseksi ole syntynyt. Itse asiassa pärjään todennäköisesti paremminkin WE2 serverillä kuin itse kotiserverilläni Spring Starilla.
Tosiaankaan, en ole kauheasti tutustunut serverin henkilöihin - ehkä pariin tämänhetkisestä clubistani. Joka nyt on Brave Fighters.

Kun päivityksessä tuli niitä syntymäpäivähommia, käyntini alkoi lisääntyä - syynä oli tietenkin helpompi kouluttaminen. Koetan pitää aktiivisuuttani yllä, mutta kiinnostukseni alkaa taas vähitellen haihtua. Toivottavasti jotenkin saan piristettyä itseäni taas pelaamaan - eihän tälläkään blogilla sitten ole mitään virkaa jos en enää sössöäkään jaksa pelata.

Nykyisin keskityn enemmän animeihin sekä mangoihin ja ne oikeasti vievät melkein kaiken vapaa-aikani. Animeiden jaksot kestävät vähintään n. 23 minuuttia, eli suhteellisen pitkään. Mangojen lukeminen englanniksi vaatii prosessointia päässä, joten niidenkin lukemisessa kestää tovi.
Enkä todellakaan aio lopettaa mangoista tai animeista kiinnostumista - ne ovat minulle kuin elämäntapa.

Kiitos ja kumarrus, toivottavasti nähdään taas kirjoitusten parissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti