Tiny Star

lauantai 11. lokakuuta 2014

Kukkuu !Päätin rohkaista itseäni, ja lisään tästä lähtien kirjoituksiini aina otsikon.
Vaihdoin blogin banneria, sillä edellinen oli kovin mauton ja se oli muutenkin tarkoitettu ainoastaan Facebook-coveriksi. Näppäsin siis huvikseni uuden kuvan ja näyttäähän se sopivan siihen näppärästi.
Uusin varmasti taustankin jossakin vaiheessa kun kerkeän ja siihen riittää inspiraatiota. Toivottavasti saan senkin vaihdettua lähiaikoina.

Olen onnistunut käymään sössössä aktiivisesti nyt muutaman päivän ajan, ja kaikki hevoseni ovat iloisimmillaan. En kuitenkaan ole onnistunut saamaan Bisonia tasolta 13 yhtään ylemmäs - saatan olla pysyvästi laiskiintunut kouluttamisen suhteen. Mutta toivotaan nyt että saan joku päivä senkin maksimoitua suurimmalle tasolleen.

Epäröin vielä ideaa, mutta päätin harkita kysymyspostauksen tekemistä. Kommentoikaa tai ottakaa yhteyttä facebookin kautta minulle olisiko asiassa itua. Kysymysten siis täytyisi olla asiallisia, eikä liian henkilökohtaisia (kuten osoitteeni, puhelinnumeroni, sukunimeni tms.). Peruasioiden täytyisi lukea jo blogissa itsestäänkin joten kysykää mahdollisimman järkeviä kysymyksiä, kiitos.

Kiitokset ja kumarrukset taas kerran (:
- olen tietoinen lyhyistä kirjoituksistani

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Epäröinnin suurimpana syynä saattaa olla se, ettei blogiani lue niin iso joukko että kysymyksiä tulisi tarpeeksi. Yhden ihmisen laatima sadan kysymyksen romaani tuntuisi tönköltä.

      Poista