Small Grey Outline Pointer

keskiviikko 1. lokakuuta 2014



Kyllä, nyt on kuulkaas niin että Star Stable Online on vetänyt hevoshulluja puoleensa jo kolmen vuoden ajan. Itse olen viettänyt tästä ajasta noin reilun vuoden, ja yritän pysyä pelissä mukana vieläkin. Olen pyrkinyt vähentämään ostamasta peliin yhtään mitään, sillä säästän useampaan eri asiaan joita oikeasti tarvitsen elämässäni. Ja sitäpaitsi, kykenen elämään nykyisellä hevosmäärälläni ja tavaroillani.




Tänä aamuna otin pikku lenkin Kiwin kanssa, enpä ole pitkään aikaan viettänyt lenkkejä tämän herran kanssa. Ja tuli sitten huomattua kuinka suloinen ja viehättävä koko hevonen olikaan, kaikkea sitä jääkin huomaamatta kun ei kokeile kaikkea.

Kuvista varmasti jo huomasittekin, ostin uudet hiukset, tällä kertaa vuorossa olikin sitten tummanruskea. Enkä varmaan hetkeen osta uusia, sillä maksoivathan nuo ainakin reilut 100 sc. Noita hiuksia aikaisemmin minulla oli pinkit hiukset, sitä aikaisemmin ne kaalit. Muistaakseni välissä oli myös sellainen uudenlainen sekainen poninhäntä. Tai se saattoi olla aikaisemminkin.

Kirjoitan joskus myöhemmin taas uudelleen, toivottavasti myös muistan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti