Tiny Star

keskiviikko 27. elokuuta 2014Ihanko tosi? Kuinkakohan hemmetin kauan siitä on kun viimeksi tänne vaivauduin kirjoittelemaan yhtikäs mitään? Oon oikeesti tosi pahoillani etten oo tänne ehtinyt päivittelemään asioista, mutta täytyy myöntää etten kyllä sössönkään parissa ole puuhaillut. Olen päättänyt keskittyä enemmän elämääni, kouluun ja kaikkeen muuhun sellaiseen joka oikeasti vaikuttaa elämääni.
Nyt kun siirryin yläasteelle, hokasin yrittää aloittaa alusta, sillä kaikki tuttuni ja ystäväni siirtyivät toiseen kouluun. Minulla on siis mahdollisuus aloittaa puhtaalta pöydältä, enkä todellakaan halua pilata tilaisuuttani.

Talliin tepsutteli jo itse asiassa aikoja sitten Dragonfire aka Noiz, ori taitaa olla nyt neloslevulla, ja isommaksi ei siitä nouse ennen kuin olen saanut Bisonin koulutettua tasolle 15. Ja ihan tästä lonkalta voin arvata ettei se tule tapahtumaan ainakaan lähiaikoina.
Pyrin käydä hoitamassa kaakkini päivittäin, mutta toisinaan minulla ei vain yksinkertaisesti riitä siihen aikaa, tai olen muuten vain ihan poikki pitkän koulupäivän jälkeen.
Yläaste vaatii enemmän vastuullisuutta.

Toivottavasti nähdään taas, koetan päivitellä asioista teille mahdollisimman tiuhaan tahtiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti