Tiny Star

keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Kaikenmaailman ötököitäTämän viikon päivitys kesti kiduttavan kauan, ja kerkesin siinäkin välissä piirtää kuvan johon meni melkein koko päivä. Kuitenkin, kun serverit viimeinkin aukesivat, päästiin tehtäviäkin tekemään. Ensin kuitenkin huristelin Moorin championshippiin ja sain kiiluvan kultamitalin. Sitten viimein kiisin North Linkkiin ja aloitin tekemään tehtäviä.
En ole varma käsitinkö nyt kaikkea oikein ( kröhöm... en koskaan lue tekstejä ), mutta kellotornissa oli jonkin sortin pallollinen lentäviä hyönteisiä, ja Big Bonny inhosi näitä kyseisiä hyönteisiä. Jouduin siis houkuttelemaan ne sontiaiset ulos tornista ja pitää niitä kintereilläni. En muista mitä Big Bonny sitten teki näille pörisijöille, mutta Councilille tuli kello pään päälle eli tehtävät jatkuvat huomenna.

Minä munapää en taaskaan ottanut kuvia tehtävistä, kun en alunperin ajatellutkaan edes kirjoittaa blogiin. Mutta kun otin Winnien ja Walkerin takaisin talliin saarelta, minulle tuli mieleen että täytyisi ottaa tästä kaksikosta kuvat Hevoset-osioon. Niinpä sitten päätin myös kirjoittaa jotakin luettavaksi ja tässä sitä ollaan. Myin muuten kaikki kulta- sekä hopeamitallini - rahan takia tietenkin. Vaikka en oikeastaan missään rahapulassa ollutkaan, tahdoin vain olla murehtimatta että rahat loppuisivat jossakin vaiheessa kesken.

Pahoittelen oikeasti näitä kuolettavan lyhyitä kirjoituksiani, mutta en vain osaa ideoida pidempää tekstiä vaikka kuinka yritän.
Toivotaan että muistan huomenna ottaa kuvia niistä jatkotehtävistä ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti