Tiny Star

keskiviikko 28. toukokuuta 2014


Heissankeikkaa taas kerran.
Viime kirjoittelusta on taas sitten aikaa niin jumalattoman kauan, joten päätin päivittää tämänkin nyt pienen tallipäivityksen mukana :3 Ostin siis uuden hevosen, joka kuvastakin päätellen on sporttiriisi. Valitsin sen värin takia nimeksi Smokewhisper aka Kiw. Jostakin typerästä syystä Kiwin sivu ei ole näkyvissä oikeassa listassa, enkä jaksa ruveta taistelemaan sen kanssa, joten whatever. Tiedätte kuitenkin suurinpiirtein minkä rotuinen se on, lempinimen ja kokonimen. Muutapa ei teidän kauheasti tarvitsekaan tietää.
Tänään oli siis vaellus NSG:n kanssa, mutta minä pöhlö en sitten jaksanut räpsiä kuvia ollenkaan :'D Oli siellä ihan hauskaa, mutta väkeä ei kyllä ollut runsaasti.
Johtajana siis toimi Emmy Candlelake, mukana olivat Evelina Mclake, Wilma Candledawn, minä sekä Hannah Bigforce (Emy, Eve, Wäpä/Wil ja Hannu).
Ensi viikolla muuten vasta tulevat ne Tinkerit :C 10 ensi kuuta loppuu meikäläisen Star Rider, ja silloin sitten ostan sen uuden ja saankin siinä samalla hankittua sen Tinkerinkin :') Ei se noiden 1000 sc:n tuhlaaminen nyt niin vaivannutkaan.
Olen saanut nyt melkein kaikki hevoseni 15 levulle, vain Diamondcloud, Smokewhisper, Winterhope ja Skywalker jäljellä. Tosin Diamondcloudin saan jo huomenna 15 lvl, joten se on periaatteessa poissa lukemista. Skywalker ja Winterhope ovat hevossaarella, joten rupean kouluttelemaan niitä vasta sen jälkeen, kun Tinkeri on astunut talliin ja saatu koulutettua 15 levulle (8
Älkääkä kysykö noista kahdesta oudosta viimeisestä kuvasta, otin ne vain tuossa btw ja päätin piristää teitä hieman, joten olkaa hyvä.
Ja muuten, Evellä on uusi lempinimi. Koska hän liukeni vaellukseltamme, nimeksi päätin konetiskitabletin.
Wil on nyt Wäpä koska se väpättää joka asiasta kun ei jaksa tehdä mitään. Varsinainen laiskiainen.
Hannahista tuli Hannu/Hansu syystä jota en tiedä tai muista.
Sohvista tuli Sohva Even älynväläyksen jälkeen.
Paitsi että vanhat kutsumanimet toimivat vieläkin :'D Nämä ovat näitä tiettyjen ihmisten huumorivetoja.

Kiitos kuitenkin lukemisesta ja anteeksi taas kun tämä venyi tänne kahteen asti yöhön x)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti