Tiny Star

maanantai 9. kesäkuuta 2014


Tervehdys taas kerran ! (:
Olen pahoillani etten ole kirjoitellut tänne aikoihin, mutta on ollut kaikenlaista muuta tekemistä ja touhuamista, etten ole oikein kerinnyt. Päätin nyt kuitenkin ajankuluksi päivittää teidänkin näkemystänne tapahtumista :'D
Smokewhisper on nyt siis 15 lvl, ja otin Winnien takaisin hevossaarelta, joten se on sitten seuraavana koulutettavissa (8 Itse asiassa kouluttelen sitä tälläkin hetkellä.

Hevossaarella ovat nyt siis Silverwarrior, Hawkhunter, Diamondcloud sekä Skywalker. Huomenna meikäläiseltä sitten loppuukin Star Rider, ja uuden mukana todennäköisesti saan ostettua myös tinkerin :'3 Toivotaan näin.

Wil on nyt jossain siskollaan, niin ei pääse viettelemään meikän kanssa aikaa SSO:ssa, niin on vähän tylsät oltavat. Onneksi on kuitenkin näitä ihmisiä jotka myös piristävät päivää :'D Toivottavasti tuo wäpätinkin pääsee piakkoin koneelle, niin en kuole tylsyyteen.
Ja muuten, ajattelin kirjoitella tiuhempaan tahtiin taas tänne, mutta en lupaile niiden sisältävän mitään erikoista. Normaalia päivärutiinia tai sellaisia (:
Eikä pituudessakaan ole sitten .... kehumista kröhöm (x
Sitten 15 pv mennäänkin perheen kanssa Särkänniemeen, niin en pääse kovin käymään Star Stablessa /:
Mutta tungenpas tähän loppuun nyt pari kuvaa vielä, ja siinäpä se taisikin olla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti