Tiny Star

keskiviikko 21. toukokuuta 2014Siitä onkin jo aivan tolkuttoman kauan, kun tänne viimeksi vaivauduin jotakin kirjoittamaan o:
No, päätinpä kuitenkin käyttää tylsistymiseni hyväkseni, ja päivittää tätäkin sivustoa hieman :') Blogini on jäänyt nurkkaan jemmaan monista syistä joista suurosallisina ovat editointi/piirteleminen, kouluttaminen, ja kenties kaikista häiritsevin, surkea tietokone.
Koneeni on siis tehnyt temppuja jo tovin, ja se heittää minut aina ulos Star Stablesta kun rupeaa lagaamaan. Pyysin isääni katsomaan mikä sitä vaivasi, ja sattuikin olemaan niin että tietokoneen ilmakanava oli tukossa, joka sai tietokoneeni ylikuumenemaan. Jonka seurauksena syntyivät jumalattomat lagit.

Olen saanut jo vaikka kuinka monta hevosta 15 levelille, tällä hetkellä kouluttelen Dangermaniacia, sen jälkeen Diamondcloudia, Skywalkeria ja viimeiseksi jos jakselen, Winterhopea. Dangermaniac on 12 levulla, huomenna pääsee ehkä jo 14, koska se on 12 levun lopussa (B

Keskittymiseni on siis harhaillut jonnekkin aivan muualle kuin Star Stable Onlineen, tai tähän blogiin. Nimittäin piirtelemiseen, ja ahkeraan editointiin. Koska opin vihdoinkin miten editoida, käytin metodia useampaan kertaan, ja tadaa. Jäin siihen pirullisesti jumiin.

Sitten olisi taas vuorossa äidin viikonloppu, mutta pääsen ainakin sunnuntaihin asti jonkin verran koneelle. Se riippuu ihan siitä pääsenkö ja onko siihen aikaa. Kuulostaa aika mahdottomalta, että kesäloma olisi kohta, ja ensi vuonna siirtyisin seiskaluokalle o: Aivan uskomattomalta. Jännittää pirusti jo nyt, ennen kuin edes koulu on kerennyt loppua.

Sain Goldspurin admiredille, ja huomenna olisi vuorossa kalastuksen viimeiset rippeet. VIHDOINKIN. Tähän päivään on tähdätty, ja nyt kun jälkeenpäin ajattelee, se todellakin kannatti. Sain nekin huolet jo periaatteessa nyt harteiltani pois. Ja tyytyväisenä ollaan.

Se uusi päivitys, pyh, voiko sitä edes päivitykseksi kutsua. Uusi tehtävä oli toki kiinnostava aluksi, mutta kun jälkeenpäin katsoo eipä siinä mitään kummoisempaa ollutkaan. Uudet vaatteetkin ovat jotenkin derpit, mutta tykkäsin yllättävän paljon siitä pinkistä puserosta :3 Ostan sen seuraavaksi, kun saan kerättyä tarpeeksi rahaa. Eipä siihen kauaa mene kun on jo reilut 3500 js. Paitahan maksaa ne reilut 4000 js.

Mutta eipä sitten kai muuta. Yritän kirjoitella aktiivisemmin sitten ensi viikolla, kun pääsen taas kunnolla koneelle (: Kiitos

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti