Tiny Star

tiistai 1. huhtikuuta 2014

Heloutahei. Tänään siis päätin rohkaista itseäni ja koulutin tuon Louisin sitten viisitoistalevulle, ja nyt on aivan uskomaton fiilis ettei tarvitse riisinkään parissa enää hääriä 8) Tuo oli aivan järkyttävän turhauttavaa kouluttaa se viimeinen leveli läpi, koska se tuntui kun oisi siinä mato madellut XP-palkin sijaan.

Sen jälkeen sitten koulutin Snowdreamia, joka oli kahdeksanlevun loppuvaiheilla, eli toiseksi isoimmalla tasoilla millä kaakkini nyt sattuvatkaan olemaan c8 Tuo XP-palkki sitten silläkin mateli kuin mato, mutta pakotin itseni jatkamaan ja en sitten onneksi lopettanutkaan :D Sain sitten Snowdreaminkin kymppilevulle, joka sitten piristi meikäläistäkin ihmeellisesti c;

Hokasin muuten että tuo kermaperse on ihan suhteellisen hidas kaakki, joten en kai sitten käytä sitä kauheasti missään :'D Joten koulutanpa sen nyt ihan huvikseen 15 levulle, kun se on tuolla tallissa nyt niin kauan aikaa häirinnyt.

En siis tänään mennyt kouluun koska olen taas kipeänä, en tiedä mikä mua vaivaa mutta ei siitä sen enempää. Kuitenkin tuossa nyt tuli ihan suhteellisen hyvä olo yhdessä vaiheessa niin ehdin mennä kouluttelemaan kaakkeja [yökkäilin sen jälkeen], ja nyt sitten kirjoittelen tänne blogiin. Tiedän että pitäisi oikiasti ruveta kirjoittelemaan hieman kiinnostavempia kirjoituksia, mutta SSO:ssa ei oikeasti tapahdu YHTÄÄN MITÄÄN. Tai sitten pitäisi ehkä olla kirjoittamatta [e.e].

Kiitos kuitenkin tästä ja toivottavasti tämä kuume lähtisi huomiseksi, jotta saisin tehtyä Wilinkin kanssa jotakin c'8Ei kommentteja:

Lähetä kommentti