Small Grey Outline Pointer

maanantai 31. maaliskuuta 2014

Terveppä terve - taas. Olen siis ollut niinsanotulla äidinviikko-tauolla nyt tässä nelisen päivää, niin en päässyt star stableen puhumattakaan blogiin. Taino käväisin tuossa olikohan se nyt mikä päivä, kirjoittamassa blogiin jotain jota en edes muista enää. Hihi.

Tänään siis tuhlasin päiväni Louisin koulutteluun, ja sain sen 14 tasolle, se on ihan pian 15 tasolla, mikä on ilouutinen meikäläisen korville. On tuotakin kaakkia tullut kouluteltua se reilut puoli vuotta 8D Sitä se laiskuus teettää. Sitten kun saan tämän herran isoimmalle tasolleen, rupean kouluttelemaan tuota Snowdreamia sikäli sillä on se toiseksi isoin taso jos oikein muistelen. Se on nimittäin nyt kahdeksan tasolla.

Vietin jonkun aikaa sitten hetkeä Wilin kanssa en nyt edes muista mistä puhuimme tai mitä teimme vai teimmekö edes mitään, mutta [hehe]  ainakin höpöteltiin niitä näitä ja Wilikin vähän purkoi irl-elämäänsä minulle [en tiedä olisiko saanut kertoa mutta ilmoitinpa nyt vain 8)]. Olihan siinä sitten hauskoja hetkiä taas kerran :'D Harmi kun en poiminut yhtään kuvaa mukaan.

En nyt taaskaan kirjoita pidempää tekstiä koska pitäisi ruveta harjoittelemaan hieman lankkuja ja vatsoja huomista liikuntatestiä varten, mikä meinaa hikeä ja uupuneita lihaksia, yippee. Onneksi olen ehdottomasti liikunnan kannalla, ja joskus se koituu hauskaksikin c:

1 kommentti: