Small Grey Outline Pointer

torstai 25. elokuuta 2022

Uusia hevosia ja tarinatehtäviä!

 

Star Stableen saapui eilen uusia taikahevosia. Kuvassa hemerani, Donut!

Heipparallaa! Kesä on kulunut jälleen kerran hurjaa vauhtia ja syksy on taas tuloillaan. Minulle syksy ainakin merkitsee kouluarkeen paluuta ja tasaiseen päivärytmiin panostamista. Lomani on vasta lopuillaan ja korkeakouluopintoni jatkuvat ensi viikon maanantaina. Harmittaa hieman jättää laiskat lomapäivät taakse, mutta normaaliin elämäntapaan palaaminen on ihan hyväksi sielulle. Kesälomani aikana olen viettänyt aika paljon aikaa myös Star Stablen parissa ulkoilman sijaan, vaikka pelin puolella ei olekaan ollut kovin paljon tekemistä. Pelaamiseni on pitkälti koostunut pelkästä kouluttamisesta, koska olen vieläkin innostunut saamaan kaikki hevoseni pikkuhiljaa koulutettua. Projekti on yhä suuri, mutta lähestyn pikkuhiljaa loppuviivaa. Koulutusta tietysti hidastaa uudet hevoset, joita Star Stable tuntuu tekevän hyvin tiheällä aikavälillä. Kyseessä taitaa kuitenkin olla ihan oma syyni, koska hevosia ei tietenkään ole aina pakko ostaa!

Kesäkuun puolella peliin lisättiin kesäinen rantatapahtuma, jonka aikana kävin tekemässä päivittäisiä tehtäviä ja kisoja Fort Pintan hiekkarannalla. Näistä päivittäisistä puuhista sai palkinnoksi kolikoita, jotka pystyi vaihtamaan erilaisiin vaatteisiin ja varusteisiin eräässä rannan puodissa. Tämän lisäksi kalastamalla viisi päivää peräkkäin eräs rannalla seisoskeleva kalastaja antoi sinulle palkinnoksi kissakumppanin. Tehtäviä lukuunottamatta rantatapahtumassa ei oikeastaan ollut mitään muuta tekemistä. Rantadiscossa pystyi tanssimaan ja taivaalle pystyi lähettämään lyhtyjä, mutta ainakaan minä en kuluttanut siihen kauheasti aikaa. Nämä ovat kenties enemmän kohdistettuja touhuja niille, jotka pelaavat Star Stablea kavereiden kera. 


Rantatapahtumien lisäksi vanhoja shire-hevosia uudistettiin. Minulla on sydämessäni erityinen paikka vetohevosille, ja olin erityisen iloinen kuullessani uusista shire-hevosista. Olin odottanut niiden uudistusta todella kauan, enkä pidä yhtään vanhojen shire-hevosten mallista. Mielestäni ne näyttävät muovisilta mötiköiltä, eikä tallissani olekaan niitä kuin yksi. Ostin Springjoyn vuosia sitten kun shiret tulivat peliin ensimmäistä kertaa, ja siihen aikaan ne olivat tietysti hienoja. Nykyään en kuitenkaan kestä katsoa niitä melkein ollenkaan. Springjoy tulee kuitenkin pysymään tallissani ikuisesti, vaikka se ei olekaan enää yhtä miellyttävä ratsastettava kuin aikoinaan. Uusista shire-hevosista ostin talliini neljä eri väritystä. En millään kyennyt vastustamaan lempeitä jättiläisiä, ja olin muutenkin säästänyt runsaasti Star Coinseja juuri niitä varten. 

Uusien hevosten lisäksi Star Stableen saapui viimeviikon keskiviikkona yllättäen uusia tarinatehtäviä! Viimeisistä tarinatehtävistä on taas ollut aikaa, vaikka ei kuitenkaan yhtä kauan kuin sitä edeltävällä kerralla. Jatkoimme tarinatehtävissä samoista jalanjäljistä, joihin jäimme viime kerralla. Tällä kertaa päädyimme kuitenkin hieman hurjempaan seikkailuun, jonka seurauksena aukesi myös aivan uusi pieni alue. Olin oikeastaan yllättynyt siitä, kuinka pitkään uudet tarinatehtävät kestivät. Tämän lisäksi ne antoivat todella paljon XP-pisteitä, jotka saivat minut uskomaan, että pääsisin vihdoin ja viimein tasolle 23. Tein tehtäviä ahkerasti ja keltainen alapalkki lähestyi oikeaa reunaa hurjaa vauhtia... kunnes tarinatehtävät loppuivat juuri silloin kun tarvitsin seuraavaan tasoon hurjat 30 XP-pistettä. Pakko sanoa, että tilanne ärsytti sillä hetkellä erittäin paljon. Seuraava taso saa odottaa vielä hieman kauemmin.

Taso 23 oli aivan hyppysissäni. Kurja juttu!


Ensimmäinen ostamani shire, Ringo!


Firelord on erittäin kaunis lisäys kokoelmaani.


Annoin valkoiselle väritykselle nimeksi Wingman.


Woody saapui talliin päivän muita myöhemmin syvän pohdinnan jälkeen.


Etsimme Mrs. Holdsworthia Fort Marian kirjastosta.


Hullunkurista koulutusta poikaystäväni kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti