Small Grey Outline Pointer

maanantai 20. kesäkuuta 2022

Kesän tuntumassa

Baronessin kisarataa uudistettiin jonkin aikaa sitten.

Heipparallaa! Millä tavalla teidän kesänne on lähtenyt käyntiin? Minulla on jälleen ollut hurjan vauhdikas kesän alku, enkä ole ehtinyt puuhaamaan blogin parissa yhtä paljon kuin on välillä tehnyt mieli. Star Stablea olen kuitenkin pelannut yhtä aktiivisesti kuin aina ennenkin pientä toukokuun taukoa lukuunottamatta. Paljon uutta ei ole tapahtunut, mutta peliin on lisätty taas senkin edestä uusia hevosrotuja. Keskiviikkojen päivitykset ovat tuoneet mukanaan myös lyhyitä tehtäviä, jotka olen jo saanut tehdyksi. Kaikista suurin muutos on varmaan ollut Baronessin kisaradan uudistus, joka tapahtui maaliskuun lopussa. Pelin tapahtumien lisäksi myös henkilökohtaisessa elämässäni on ollut huikeita muutoksia, jotka ovat pitäneet minut kiireisenä tähän saakka. On kuitenkin tosi kiva taas päästä kirjoittelemaan ja päivittämään pikkuruista blogiani. 

Toukokuu oli minulle mullistava kuukausi, koska muutin vihdoin omaan asuntooni opintojeni perässä. Etäopiskelun vuoksi minun ei tarvinnut tehdä sitä aikaisemmin. Muuttopäiväksi koitui lopulta 3. toukokuuta, jota aikaisemmin kaikki aikani kului pakkaamiseen ja muuttoon valmistelemiseen. Ennen muuttoa en pelannut Star Stablea kovin paljon, mutta sopeuduttuani uuteen asuntooni myös ponipelin pelaamiseen oli jälleen aikaa. Toukokuun loppupuolella myös ensimmäinen ammattikorkeakouluvuoteni päättyi ja vapauduin ruotsin suullisen tentin jälkeen kesälomalle viimein 25.5. Toukokuun alussa poikaystäväni tuli taas vierailemaan luonani Suomessa, joten en oikeastaan ole vielä ehtinyt olemaan kovin paljon yksin omassa asunnossani. Ensimmäinen kuukauteni on kuitenkin edennyt sujuvasti, ja toivottavasti elämä jatkuu samaan malliin.

Muuton lisäksi toukokuun alussa Star Stableen saapui uusi hevosrotu, paso fino. Tästä rodusta muistokkaan tekee se, että se julkaistiin vahingossa peliin liian aikaisin. Moni pelaaja ehti ostamaan kyseisen hevosen ennen kuin se vihdoin poistettiin, ja kukin heistä sai pitää ostamansa hevosen vaikka niiden ei ollut vielä tarkoitus edes tulla peliin. Minulla ei siihen aikaan ollut tarpeeksi Star Coinseja ostaa kyseistä hevosta, enkä edes ehtinyt pelaamaan muuttoni takia. Myöhemmin kuitenkin tuntui siltä, että kaikki muut olivat ehtineet ostamaan rikkinäisen paso finon, sillä näin hevosta joka puolella koulutellessani. Jonkin aikaa paso finon virallisen julkaisun jälkeen peliin lisättiin myös suloinen uudistettu haflinger! Nämä pullaponit ovat syötävän söpöjä ja olen todella onnellinen siitä, että ne uudistettiin viimeinkin. Minulla ei ole tallissani yhtäkään vanhaa haflingeria, koska en ole ikinä pitänyt niiden vanhasta mallista. Ajan mittaan tuntui järkevämmältä vain odottaa uudistettua versiota ja ostaa sitten monta sellaista. Näiden heposten lisäksi kesäkuun lopussa peliin saapuu uusia kalahevosia, ja lähiaikoina on odotettavissa myös shire -hevosten uudistusta!

Kesäkuun alussa pilvimaailman värit katosivat.

Blogini on vihdoin ja viimein saanut kaipaamansa muodonmuutoksen. Olen yrittänyt työskennellä ahkerasti HTML -koodauksen parissa, jotta pystyisin parantamaan blogini järjestystä entuudestaan. Kesäkuun alkupuolella sain haluamani koodin viimein toimimaan, ja pystyin uudistamaan sekalaista hevossivuani. Nykyään se on paljon helpommin navigoitava ja kaikki hevoset löytyvät kätevästi samalta sivulta. Enää ei tarvitse rullata kilometriä alaspäin, koska olen tehnyt hevosten kuvakkeista pieniä ja somia. En ole vielä ehtinyt täyttämään kaikkien hevosten tietoja, mutta yritän saada sen aikaiseksi mahdollisimman pian. Hevossivun lisäksi myös blogin banneri ja sivupalkki ovat muuttuneet. Halusin sivulle simppelin ulkonäön, joka ei ole liian raskas silmille. Myös info-osiossa on tapahtunut muutoksia. Sieltä löytyy nyt yksinkertaisempaa tietoa minusta ja hahmostani. 

Viime perjantaina onnistuin jälleen ostamaan lisää Star Coinseja uusia hevosia varten. Olen varmasti aikaisemmin jo maininnut siitä, että tykkään ostaa aina välillä tuhdin kasan Star Coinseja ja säästellä niitä sitten tulevaisuutta varten. Tein myös tänä kesänä samalla tavalla, ja ostin itselleni tarpeeksi kolikoita uusiin paso finoihin, haflingereihin, sekä tuleviin kalahevosiin ja shireihin. Ostettavia hevosia oli kertynyt sitten viime kerran, joten uusia polleja tuli talliin yhteensä kuusi. Samalla hevoskokoelmani nousi myös yli kahdensadan! Kuvittelin tekeväni 200 hevosen kunniaksi jonkinlaisen erikoispostauksen, mutta en ole saanut sitä ainakaan vielä aikaiseksi. Kenties lähiaikoina saan tarpeeksi motivaatiota ja inspiraatiota tehdä jotakin sen eteen. Toistaiseksi uusimmat hevoseni kuitenkin löytyvät tämän postauksen lopusta ja kaikki muut hepottimet on listattu hevossivulleni :)

Uljas musta paso finoni sai nimekseen Darkness.


Ensimmäiset haflingerini saapuivat talliin perjantaina! Kuvassa Seashell.



Rantabileet olivat aika autiot. Mukana toinen haflingerini, Breadcrumb.


Vierailimme uudestaan Firgroven vaellusreitillä Wayfinderin kanssa.


Päistäriköt pollet vievät aina sydämeni mukanaan. Tämä tamma sai nimekseen Masterpiece.


Kokoelmani tuorein lisäys, Freedomfighter!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti