Small Grey Outline Pointer

lauantai 19. maaliskuuta 2022

Taikahevosia ja pulleita poneja!


Hanami ja Birkir saapuivat peliin viime keskiviikkona. Vasemmalla Hanamini, Springling!

Heissan! Viimeisimmästä tekstipostauksesta on taas hieman aikaa, eikä minulla rehellisesti sanottuna ole paljon kerrottavaa tälläkään kerralla. Joulupyhien aikaan Star Stablessa oli paljon tekemistä ja kirjauduin peliin tekemään muutakin kuin kouluttelemaan hevosia. Viimeaikoina pelissä ei kuitenkaan ole ollut kummemmin tekemistä, vaikka uusia hevosia on julkaistu senkin edestä. Olen kuitenkin lukenut Star Stablen kuukausikarttaa ja pelin kehittämisblogeja, joissa on pari kiintoisaa mainitsemisen arvoista asiaa. Tämän lisäksi haluan esitellä talliini tupsahtaneet uudet ponit sekä taannoin peliin saapuneen Hanamini. Myös kaikenlaiset pienet uudistukset ovat tepsutelleet tiensä Star Stableen, enkä voi vastustaa niistä puhumista. Koulutusprojekti on myös jatkunut entisestään, ja olen saanut monen monta hevosta tasolle 13 saakka sitten viime laskelmieni. 

Noin kuukausi sitten Star Stable julkaisi ensimmäisen kurkistuksen uudistetuista welsh-poneista. Olin sitä aikaisemmin nähnyt spoilerivideon, jossa uudet ponit näytettiin keskeneräisenä. Rehellisesti sanottuna en silloin pitänyt welsh-ponien tulevasta ulkonäöstä melkein laisinkaan. Mielestäni poneille oli annettu liian suuret silmät sekä hassun näköinen vartalo, ja pitkän aikaa tuntui siltä etten tulisi ostamaan talliini niistä yhtäkään. Pari viikkoa siitä eteenpäin welsh-ponit kuitenkin lisättiin peliin. Suuret silmät eivät enää tuntuneet yhtä naurettavilta ja ihastuin erityisesti yhteen väritykseen, jota ei muistaakseni ole yhdelläkään pelin muulla hevosella. Loppujen lopuksi talliini kopsutteli kokonaisuudessaan kolme welsh-ponia. Kolmas welsh-poni saapui noin viikon jäljessä, koska se julkaistiin vasta myöhemmin Star Stablen sovelluksessa.

Viime viikolla saimme jälleen lisää taikahevosia. Hanami ja Birkir ovat puuhevosia, jotka suunniteltiin kahden tietyn vanhan taikahevosen mukaisesti. Kaksi Barkhart taikahevosrotuun kuuluvaa hevosta, Sakura ja Birch, olivat rajoitettuja hevosia, jotka pystyi ostamaan vain tietyn ajan. Sakura ja Birch eivät koskaan palanneet Jorvikiin sen jälkeen, ja Star Stable on vahvistanut ettei niin tule enää koskaan tapahtumaan. Tallistani löytyy näistä rajoitetuista hevosista vain toinen, Birch, jonka ostin vuonna 2019. Harmittaa aina hieman etten ostanut aikoinaan molempia taikahevosia, mutta en oikeastaan pitänyt Sakurasta niihin aikoihin tarpeeksi ostaakseni sen. Tästä syystä ostin talliini Hanamin, joka on suunniteltu Sakuran mukaisesti. Puuhevosten mukana peliin saapui myös kaksi yhteensopivaa puuhämähäkkiä, joista ostin toisen Springlingin kumppaniksi! 


Star Stablen pelin kehitysblogeissa on kerrottu paljon tulevista suunnitelmista pelin suhteen. Näistä kaikista jännittävin asia on mielestäni uudistetut pelaajahahmot. Minusta tuntuu vahvasti siltä, että hahmouudistus saattaa olla mahdollista jo tämän vuoden loppupuolella, mikäli Star Stable jatkaa sen parissa aktiivista työskentelemistä. Blogeissa kerrotaan hahmojen kehityksestä ja ongelmista, joita Star Stable on kohdannut tähän mennessä. Tekstin kuvituksena on kuitenkin konseptitaidetta, josta pystyy näkemään minkälaisia hahmoja he oikeastaan suunnittelevat. Olen erittäin kiinnostunut ja innostunut näkemään uudet hahmot käytännössä sitten kun ne valmistuvat. Hahmouudistusten lisäksi Star Stable on myöntänyt työskentelevänsä Dark Core -hahmojen parissa, jotka myös näyttävät todella hienoilta.

Tämän kuun ajaksi on suunniteltu kaikenlaisia pieniä muutoksia, jotka ovat mielestäni erityisen kiinnostavia. Kaikista yllättävin sekä miellyttävin näistä tulevista päivityksistä on ensi viikolla saapuva systeemi, jonka avulla pystymme tästä eteenpäin antamaan hevosille iän sekä sukupuolen. Oletan tämän systeemin tulevan peliin lähennä roolipelaamista varten, mutta siitä on myös hyötyä minulle. Hevosteni sukupuolia on aina välillä vaikea muistaa, ja se helpottuu varmasti tämän päivityksen mukana. Iän päättäminen puolestaan tuntuu hiukan musertavalta, mutta ajan kanssa tulen varmasti päättämään jokaiselle hevoselle myös senkin. Aivan alkuun suunnitelmissani on kuitenkin jakaa kaikille hevosille oma sukupuolensa, jotka olen jo päättänyt tämän blogin avulla. Tämän pikkuisen uudistuksen lisäksi tämän kuukauden aikana myös Baronessin kisarataa tullaan uudistamaan.

Tulevien uudistusten lisäksi peliin on lisätty muitakin pikkumuutoksia, joita ei välttämättä huomaa kovin helposti. Esimerkiksi hevosten nimen vaihtaminen on nyt halvempaa. Aikaisemmin hevosen nimen vaihtaminen maksoi peräti 125 Star Coinsia per nimi, mutta viimeisimmän päivityksen mukana se alentui vain 65 Star Coinsiin. 65 Star Coinsia on yhä aika muhkea hinta, mutta ainakin se on hieman halvempaa nyt. Henkilökohtaisesti minulla ei ole ollut tarvetta vaihtaa hevosteni nimiä kuin vain yhden kerran, kun nimesin kaksi hevostani Supernovaksi. Toisesta Supernovasta tuli myöhemmin Candycrush, enkä sen jälkeen ole tehnyt samaa virhettä. Toisinaan tekee aina mieli vaihtaa vanhojen hevosteni nimiä, mutta pidemmän harkinnan jälkeen tulee aina todenneeksi, ettei sitä kannata tehdä. Hevosteni nimet ovat mitä ovat, vaikka osa niistä onkin aika hupsuja. 

Kouluttelen nykyään vain poikaystäväni seurassa.


Löydettiin suloisia pupuja heinäpaalien alta.



Tarhakarkuri Gingerbread. Irokeesiharja antaa tälle ponille vekkulin luonteen.



Edessä on hieman liian korkea este. Kuvassa Jellyfish.


Tämä väritys on lempparini uusista welsh-poneista. Mars eteenpäin, Megamind!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti