Small Grey Outline Pointer

torstai 24. kesäkuuta 2021

Kesäkuun kokoelma

 

Juhannustolppa ja sammakkotanssit ovat taas täällä.

Hyvää kesää teille kaikille! Syntymäpäiväni on nyt ohi ja viralliset juhannuspyhät alkavat vasta tänään. Suomessa on ollut huimia helteitä viimeiset kaksi viikkoa, mutta kuumat aallot tuntuvat jäähtyvän pikkuhiljaa. Olen vierailemassa äitini luona noin tämän kuun loppuun asti, joten Star Stablen pelaaminenkin on tuntunut houkuttelevammalta näin huonon internet-yhteyden tuntumassa. Koulutus on jatkunut enemmän tai vähemmän aktiivisella mallilla, mutta yhtäkään hevosta en ole vielä saanut tasolle 15 asti viimeisestä postauksesta saakka. Tällä hetkellä koulutusprojektinani on antiikkivuonikseni Ashpearl, joten koulutuskin tuntuu madaltuneen erittäin hitaaseen tahtiin. Ashpearl on kuitenkin nyt miltei tasolla 14, eikä hänen kouluttamisessaan kestä enää kauan.

Star Stablessa on tapahtunut muutamia eri asioita viimeaikoina. Esimerkiksi pride-kuukautta juhlistava hattaramaailma oli pelissä noin kahden viikon ajan, ayla ja umbra palasivat Moorlandin ja Pintan väliin viidennensadan päivityksen kunniaksi, Silverglade Village sai upouuden ulkonäön sekä juhannustapahtumat lisättiin jälleen viime keskiviikon päivityksessä. Hattaramaailma on valitettavasti jo häipynyt, mutta onnistuin käymään metsästämässä kultaisia hevosenkenkiä ainakin muutamaan otteeseen. Viime vuoden hattaramaailma oli kuitenkin täysin samanlainen, eikä se tarjonnut mukanaan muuta kuin kaksi hyvin turhauttavaa kisaa sekä pride-kaupan. Tästä syystä en tuhlannut siihen huimasti aikaa.

Aylan ja umbran palatessa Star Stableen sain viimeinkin tänä vuonna mahdollisuuden ostaa aylan talliini. Viime vuonna minulla ei ollut tarpeeksi motivaatiota tai rahaa hankkia kumpaakaan tähtihevosista, mutta olin onnellinen pystyessäni tehdä sen tällä kertaa. Ostin aylan talliini 2. kesäkuuta ja nimesin tamman Twinkleksi. Umbraa en päätynyt ostamaan, vaikka hevonen onkin minun mielestäni kaunis. Minusta kuitenkin tuntuu vahvasti siltä, että umbralle on hyvin vaikeaa pukea varusteita enkä millään keksinyt sopivanlaista yhdistelmää hevosen väritykselle. Tämän lisäksi omistan jo normaalin andalusialaisen, Ashbornin, joka muistuttaa todella paljon umbran tavallista väritystä. Umbraa harkitessa minusta tuntui siltä, että olin ostamassa kahta samanlaista hevosta, joten päätin jättää sen kokonaan ostamatta.

Piknikillä juhannustapahtumassa.

Peräti viikko sitten Silverglade Villagea uudistettiin. Itse olin kovin innostunut muutoksesta, mutta näin jälkeenpäin katsottuna moni uudistetuista rakennuksista on hieman kyseenalaisen värinen, ja itse olisin toivonut ehkä hieman jotakin enemmän... yksinkertaisempaa. Uudistettu kylä näyttää kuitenkin silti huomattavasti paremmalta kuin sen aikaisempi klaustrofobinen versio, joka kyllä kaipasi suuresti päivitystä. Uusi Silverglade tuntuu avoimelta ja pidän hurjasti kaikesta kasvillisuudesta, jota löytyy ympäri kylää. Tarinahahmot ovat kieltämättä vielä hieman hukassa, mutta uusiin asioihin tottuminen vie aina jonkin verran aikaa. Toistaiseksi ainoa ongelma tuntuu olevan Steven farmi, joka ei vanhoilla grafiikoillaan sovi kylän kylkeen enää ollenkaan.

Star Stable on tehnyt myös kaikenlaisia pieniä muutoksia erilaisissa mekanismeissa. Esimerkiksi taikahevosten erikoispeitteet eivät enää vaihdu asutettujen alueiden lähettyvillä, vaan ne pystyy vaihtamaan hevosen profiilissa olevan pienen nappulan kautta milloin tahansa. Myös kylmäpitoisten hevosten erikoiskyky on poistettu, koska kaikki hevoset kulkevat nykyään yhtä nopeasti Dinolassa. Esineiden ja hahmojen kanssa pystyy nyt myös suorittamaan toimintoja painamalla E-näppäintä. Aikaisemmin pelissä pystyi käyttämään vain ja ainoastaan hiiren näppäintä. W-näppäimen jatkuva pahoinpitely on myös jäänyt unholaan, koska hevoset eivät enää hidastu automaattisesti hörähdellessään. Tuntuu siltä, että Star Stable on muuttumassa hurjaa vauhtia, ja kenties pian lähestymme myös hahmojen uudistumista.

Kesän kukkuraksi juhannustapahtumat ovat jälleen palanneet. Kaikki on samanlaista kuin viime vuonna, mutta vuosittaiset tehtävät tuovat itselleni aina siitä huolimatta mieleen kesän. Tein tehtävät suhteellisen nopeasti poikaystäväni kanssa eilen, ja juhannusalue näyttää konsertteineen jo nyt komealta. Lisää tekemistä tapahtumassa ei valitettavasti ole, mutta siitä on aina kivaa räpsiä kuvia. Tänä kesänä ostin aylan lisäksi kaksi muuta hevosta arabien jälkeen. Ensimmäinen niistä on palomino jorvikin villihevonen, jonka nimesin Kangarooksi. Toinen niistä on Star Stablen sovellukseen taannoin lisätty ruunikko suomenhevonen nimeltään Milky. Kahden viikon päästä peliin on Star Stablen sosiaalisen median mukaan tulossa uusi rotu, percheron, josta olen suunnitellut ostavani ainakin kolme.

Poikaystäväni on teinimutanttininjakilpikonna.


Aylani Twinkle ja poikaystäväni umbra Midnightnebula.


Ilmassa leijuva mies.


En osaa soittaa kitaraa.



Tutkimassa uutta Silvergladea Milkyn kanssa.


Pomppiva Kangaroo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti