Small Grey Outline Pointer

keskiviikko 17. helmikuuta 2021

Jouluista sekoilua

 

Kaksipäinen hirviö :]

Heipsun taas! Pahoittelen jälleen kerran hirmuisesta epäaktiivisuudesta blogini parissa. En ole pelannut tarpeeksi aktiivisesti viimeaikoina, ja kirjoittaminen on tuntunut entistä hankalammalta monista eri syistä. Viimeisen postauksen jälkeen kalusimme läpi joulun, ja nyt ollaan jo kevään puolella. Aika kiitää nopeaan tahtiin, enkä itse pysy enää ollenkaan mukana. Minulla on ollut paljon vapaa-aikaa, mutta myös henkilökohtaisia pulmatilanteita, joista minun on pitänyt kovalla urakalla puurtaa läpi. Tällä hetkellä asiat tuntuvat menevän oikeaan suuntaan, joten kirjoittamiseenkin riittää nyt motivaatiota. En ole pelannut Star Stablea erityisen aktiivisesti viimeaikoina, vaikka olenkin hoitanut hevoseni ainakin joka toinen päivä pelissä tai sovelluksen kautta. Viime viikon aikana jätin hevoseni hoitamatta parina päivänä, mutta sain hoidettua ne takaisin vihreäksi taas eilen. Suunnitelmissani olisi aktiivistua niin pelin kuin bloginkin parissa, mutta saa nähdä mitä tulevaisuus tuo mukanaan.

Star Stablen puolella ei ole tapahtunut kummempaa. Viikkojen varrella peliin on lisätty vain pieniä muutoksia, kuten uusia kisoja tai vaatteita, joista en koe tärkeäksi kirjoittaa yksityiskohtaisesti. Suurimpia päivityksiä ovat luultavasti olleet joulumaa sekä uudet hevosrodut, joita en ole vielä itse pystynyt talliini lisäämään. Näitä uusia rotuja ovat friisiläiset sekä viime keskiviikon päivityksen mukana tulleet gotlanninponit. Minun tekee kovasti mieli hankkia kummastakin rodusta ainakin kaksi väritystä talliini, mutta ainakaan toistaiseksi minulla ei ole varaa hankkia niitä. Tämän lisäksi tavoitteenani on hankkia myös kaksi uutta jorvikin villihevosta, mikäli siinä vielä onnistun. Toivottavasti näiden unelmien saavuttamiseen ei mene kovin kauan! 

Viimeaikoina olen pitkälti pelannut poikaystäväni kanssa aina silloin tällöin. Vietämme paljon aikaa hevosia kouluttaen sekä pieniä päivitysten mukana lisättyjä tehtäviä yhdessä tehden. Siinä on jotakin niin taianomaista kun voi viettää aikaa rakastamansa ihmisen kanssa pelissä, josta on vuosien varrella tullut itselle hyvinkin tärkeä osa elämää. Minulla on ollut paljon hauskaa viimeaikoina, ja toivon sen jatkuvan vielä tulevaisuudessakin samaan malliin. Toiveenani olisi aktiivistua pelin parissa, mutta minun täytyy tällä hetkellä keskittyä koulukohtaisiin asioihin. Kenties sen jälkeen minulla on motivaatiota pelata enemmän ja ehkä myös tarpeeksi rahaa ostaa haluamani hevoset :] Viime keskiviikkona Star Stablen hevosenhoitomekanismia muutettiin niin ulkonäöllisesti kuin toiminnallisestikin. Itse en oikeastaan pidä systeemin uudesta ulkonäöstä ja hevoseni valikko näyttää hieman tyhjältä ilman tunnettua hymiötä, joka kertoo hevoseni mielialasta. Ehkä tähän päivitykseen tottuminen vie yhtä paljon aikaa kuin uuteen tavaratilaan tottuminenkin. Toistaiseksi en kuitenkaan oikein pidä siitä. Pelin vanha ulkonäkö on mielestäni paljon esteettisemmän näköinen ja oikeasti sopii peliin. Nyt kaikki tuntuu hieman sekavalta. 



Taputtelemassa poikaystäväni komeaa hevosta.


Rakkautta ilmassa 💗




Tallin uusin asukas, Dreamweaver!


Joulutehtävistä sai tänä vuonna pingviinin ja pupun.



Hurja hirvi.


Megahorse nautti paljon joulutapahtumista.

Pingviinini kehittyi pokemoniksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti