Tiny Star

torstai 30. kesäkuuta 2016

Kesämeininkiä

Talvi hurahti ja kesä on taas täällä. Itse pääsin kesälomalle jo tovi (krhm... 26 päivää) sitten, ja kohtahan ollaankin jo puolessa välissä! Alkulomasta kävin rippikoulun, ja sitten heti sen jälkeen lähdin matkustelemaan isovanhempien luo Kalajoelle, minne onkin sitten matkaa sellaiset kuusi tuntia. Ei siis ole ollut sanottavasti aikaa käydä koneella, Star Stablesta puhumattakaan, mutta päätin herättää jo kauan kuolleena olleen blogini henkiin jälleen kerran.

Paljoa uutisia ei ole, mutta kaksi uutta hevosta kyllä löytyy! Ostin taannoin sellaisen uuden englannintäysiverisen, jonka nimesin Crimsonfeatheriksi. Tamman hankin vasta sen jälkeen, kun sain kerättyä tarpeeksi Star Coinseja. Ja minä kun en ole mitään säästäväistä tyyppiä, kesti enemmän kuin kauan saada se määrä kokoon. Hankittuani Crimsonfeatherin, koulutin sitä suht koht aktiivisesti muutaman päivän ajan, kunnes innostukseni Star Stableen taas valitettavasti lopahti. Tuo tamma jäi lojumaan tasolle 6, enkä ole sen koommin sitä kouluttanut.
Tänään sitten hankin jälleen kerran uuden hevosen, hollantilaisen lämminverisen, Luckycloverin. Ja koska olen toivoton EXOn fanittaja, nimi perustuu EXOn uuden albumin kappaleeseen Lucky One. Tätä hevosta en ole sen kummemmin himoinnut, mutta kivahan se on, enkä keksinyt Star Coinseilleni muutakaan käyttötarkoitusta (mitäs se sellainen säästäminen on?). 

Jossakin Crimsonfeatherin ja Luckycloverin välissä hankin taas Hollylle nähtävästi uudet hiukset. En kyllä tosiaan osaa pitää samoja hiuksia kovin pitkään, ja ei ole ihme, että rahasta on joskus puutetta. Tänään myös vahingossa vaihdoin kotitallini Golden Hillsiin, eikä Star Coinseja ole tarpeeksi vaihtaa takaisin Stevelle (hysteeristä nyyhkytystä). Joudun odottamaan ensilauantaihin saakka, mutta kaipa kestän. Tein yllättäen juhannustehtäviäkin, mutta mitään viime vuodesta poikkeavaa ei valitettavasti ollut taaskaan.

Blogille on odotettavissa laajaa remonttia ulkoasun suhteen lähiaikoina. Joten mikäli ilmenee pieniä vikoja tai ongelmia, älkää panikoiko. Minä se vain yritän taituroida ulkoasun kanssa kykyjeni mukaisesti.

Toivottavasti aktiivistun kirjoittamisen suhteen taas joskus. En kuitenkaan lupaile mitään. Ensi kertaan sitten (:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti