Small Grey Outline Pointer

keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Poissaolot


Rehellisesti kerrottuna, Star Stable Online on ollut poissa kiinnostuksenlistoiltani tovin ajan, jonka takia en peliä ole pelannut useampaan viikkoon. Tänään kävin pikaisesti kurkkaamassa, mutta edes hevosia en hoitanut koska tiedän kuitenkin unohtavani käydä hoitamassa niitä päivittäin. Hyvät puolet löytyvät tästäkin tapauksesta, nyt saan säästettyä hiukan rahaa (harmi että tuhlasin juuri päälle 130 Star Coinsia villapaitaan). Älkää käsittäkö väärin, vaikka Star Stable Online ei hetkellisesti minua kiinnosta, en ole lopettamassa tai mitään sinne päinkään.

No, mitä olen tehnyt viimeisten kolmen viikon aikana? Katsellut sarjoja. Tupsahti mieleen kuinka eräs ystävistäni kerran esitteli jännittävän sarjan oliko se nyt vuonna 2013 (?), mutta silloin en katsonut kuin korkeintaan viisi jaksoa ensimmäisestä kaudesta. Tuntui siltä ettei se ollut minun tyyppiäni. Mutta tänä vuonna, 2015, potkin itseäni persuksille ja jatkoin sarjan katsomista. Kas kummaa, sehän olikin uskomattoman hyvä sarja. Taisin vain olla tarpeeksi typerä silloin aikoinaan kun lopetin katsomisen heti muutamasta ensimmäisestä jaksosta.

Kirjoitelmani siirtyi Star Stable Onlinesta suoraan sarjoihin, kuten aina. Mutta nyt taas Star Stableen. Näiden kolmen viikon aikana on tapahtunut vaikka mitä, uusia vuonohevosiakin taisi tulla. Ja lauantaina on ystävänpäivä, tämänpäiväisen päivityksen jälkeen Star Stablen tiimi lupasi ilmoittaa ystävänpäiväkoodin josta saa 200 Star Coinsia. Mutta päivitystä ei ole tullut vielä, joten koodikin on teillä tietämättömillä.

Toivotaan että pääsen kirjoittelemaan taas myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti