Small Grey Outline Pointer

tiistai 17. helmikuuta 2015

Hiihtoloma



Perjantaina alkoi hiihtoloma. Ei tosin ihan kaikilla, mutta ainakin täällä Etelässä päin. Meikäläinen lähti sunnuntaina kohti Loimaata, ja täällähän sitä nyt ollaan. Nyt olisi sitten vuorossa keskiviikko, ja sehän tarkoittaa päivitystä. Saa nähdä kestääkö tämän viikon päivityksessä yhtä kauan kuin viime viikkoisessa, toivotaan ettei. Olin alkuviikosta (su-ma) ilman nettiä, mutta sain sen toimimaan sitten tiistaina. 

Ja ainiin. Lauantaina tuli ostettua 3000 Star Coinsin lahjakortti, ja sen koodi tuli perille myös tiistaina. En turhia odotellut, vaan olin jo suunnitellut mitä rahoilla teen. Ostin kolme hevosta, Morningshadow "Misha", Coralmist "Castiel sekä Lightchild "Lucifer". Tämän kolmikon oston jälkeen minulle jäi jopa 1000 Star Coinsia, joten päätinpä sitten käyttää ne loput vaatteisiin. Ostin jotain sälää, ja jäihän siitä vielä n. 580 Star Coinsia. Rupeaa käymään vähiin ostettavat vaihtoehdot. 

           Lightchild "Lucifer"                                         Morningshadow "Misha"                              Coralmist "Castiel"                                                                                            




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti