Tiny Star

keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

 Tervehdystä taas kertaalleen :'D
En ole kirjoitellut tänne nyt muutamaan päivään, koska olen pelaillut niin tiheästi Farcrytä, että pelaan aina Star Stablea niin myöhään illalla että blogiin kirjoittelu jää vain haaveeksi. Tänään kuitenkin päätin rohkaista itseäni, ja poistua pelaamasta Farcrytä vähän aikaisemmin, jotta ehtisin koulutella kaakkejani. Eilenkin sain aikaiseksi vain sen verran, että Racy pääsi 10 levulle.

Nyt kuitenkin Racy on 11 levun lopussa, huomenna odotettavissa ehkä jopa 13 levua, mutta kaksitoistalevulle ainakin kurotellaan c8 Bongasin yhdestä kaupasta tuollaisen eksoottisen satulahuovan, jonka swiftness sattui olemaan +3, niin tulipa sellainenkin ostettua, kun tämä takkikin joskus vuonna kasiviis tuli hankittua.

Ja kuten varmasti muistattekin, tänään oli päivitys, jonka mukana tuli pääsiäishömpötystä. Keräsin pari munaa, samalla kun treenailin Wilin kanssa, mutta sen enempää en jaksanut vaivautua, koska sen verran tylsää puuhaahan se on. Ja perjantainahan ei sitten täydy kouluun lähteä, eikä maanantainakaan, mikä merkitsee aivan ihanaa viikkoa ! Heh.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti