Small Grey Outline Pointer

lauantai 12. huhtikuuta 2014


Kävin taas salaisesti pikakäynnillä SSO:ssa, mutta kävin vain ostamassa Hollylle jotakin viikottaisilla star coinseilla, koska kello olikin jo jossain yhden maissa :'D No eipä nyt sinänsä väsyttänyt, mutta kone rupesi lagittamaan, koska olen pelaillut Sims 3:sta koko päivän sängylläni, ja siinähän tuo on sitten ylikuumentunut aika pahasti. Pitäisi tässä varmaan hieman jäähdytelläkkin sitä.

Kiitokset Wilille, joka on uhrannut aikaansa hevosieni hoitamiseen ja arabini kouluttamiseen, kunpa voisin jotenkin korvata sen c; Sano vaan miten, niin katotaan pystynkö toteuttamaan sitä.
Lis on nyt siis 15 levulla, ja seuraavaksi alkaa Farcryn koulutusurakka... toivottavasti se menee kuin viuhaisussa, kuten Lisillä ja Snowillakin ^.^

Huomennakin saatan hieman vilauttaa itseäni SSO:ssa, kun nuo yhdet lähtevät vekettiin niin pääsen taas salaa käymään :'D Mutta maanantaina sitten pääsen taas normaaliin malliin, kun mennään taas isälle. Paitsi tietenkin se, että pääsen vasta jossain viiden maissa.

Siihen asti siis!

1 kommentti:

  1. Ei sun tarvi korvata mtn : > paitsi et et sun pitää käydä enemmä ssos xd Ja sori en jaksanu kouluttaa sitä Farcrytä muutaku 8 lvl asti :'D

    VastaaPoista