Small Grey Outline Pointer

maanantai 17. maaliskuuta 2014

Terppa :'D Nyt siis viimeinkin pääsin takaisin koneelle, kun olin tuolla äidilläni tämän viikonlopun kuten jo aikaisemmin kirjoitinkin. Tänään pääsin siis tuhlaamaan viikonlopun Star Coinsit, jotka uppoutuivat sitten tuohon Pink Puff Jacketiin. Tietokoneeni ilmoittelee koko ajan Star Stable Online launcheria virukseksi, ja painan aina vahingossa protect me, jonka jälkeen SSO-ruutu katoaa kuin pierupilvi tuulen mukaan.

Vetelin yhden ainoan radan, jotta saisin Neon vitoslevulle, ja niin sainkin. Nyt odottelen Wiliä jotta päästäisiin pitkästä aikaa vähän jutustelemaan, mutta eipä ole neitokaista nyt näkyillyt. Olen siis ilmeisesti aloittamassa pelivideoiden tekemistä, ja seuraehdokkaina on tällä hetkellä [kaskummaa] Wil, sekä Susu. Toivottavasti sine Wil oot valmis juttelemaan videopuhelulla, mikäli haluat kanssani pelivideoita ruveta tekemään >83 Ja pyrin pääsemään vähemmän lagittavalle koneelle niin usein kuin mahdollista, jospa aloittelen noiden pelivideoiden tekemistä sittemmin.

Menen tästä nyt kuitenkin [taas] katsomaan elokuvaa, mutta en ole vielä päässyt ihan perille mitä katson, Kohta 18, World War vai Transporter D8 Tässä sitä sitten pähkäilen loppuillan. Moro.

5 kommenttia:

  1. SÄ TULET VIEL SSO 8c.. Koska muuten tylsistyn ja delaan.. Ja olenhan mie tässä valmis videopuheluu :'D ja ajajjaja jos targotat oikee sillee et naama näkyy vai ? :3 Vai et iha sillee ettei kasvot näy u know ?

    VastaaPoista
  2. No joo ehk en näytä naamaani koska olen niin ruma nekru .. xd Jtn pelkkä nii sanottu 'äänipuhelu' riittää :3

    VastaaPoista