Small Grey Outline Pointer

tiistai 11. maaliskuuta 2014

Morjensta taas. Tällä kertaa päätin siirtyä Enchanted Zebroista suoraan North Steeds Gangeihin, koska halusin jonnekkin muualle kuin englantilaiseen clubiin, jossa tuli vähän hiostava olo kun piti miettiä milloinko sanoa mitä ja tätä. Mutta en tunne aivan vieläkään itseäni vapaaksi edes tässä uudessa suomalaisessa clubissa, ennen kuin olen vähän tutustunut uusiin ihmisiin ja persooniin, mutta ihan järkeviltähän (ainakin osa) nuo näyttävät. Ensivaikutelmalta. Saa nähdä mitä tulevaisuus kietoo sisällään.

Tänään siis pääsin aikaisemmin koneelle, jossain kolmen maissa, koska koulussa oli sellainen sessio josta en enempää kerrokkaan koska ketään tuskin kiinnostaa, joten pääsin vähän aikaisemmin tänne internettiinkin [y] Ja onnistuin kas kummaa tekemään suurimman osan radoista *clapclap*, mutta eipä tullut 600 shillinkiä enempää. Keräilen ehkä vielä tänään myöhemmin sitten lisää jos jaksan tai edes suoraansanoen huvittaa mennä sisälle.

Hokasin vasta äskettäin että kun pidän konettani kankaan päällä, ja se ylikuumentuu, rupeaa tuo SSO:kin pätkimään aivan järkyttävästi, joten olen yrittänyt pöydän päällä (mikä harmillisesti saa selkäni kipeäksi ja raihnaiseksi) istuskella koneella, myös lattialla on tullut kokeiltua olla, mutta eipä se hyödyttänyt oikein mitään. Persukseen vain sattui enemmän ja enemmän.

Kuten varmasti osaattekin arvata, en pääse torstai-maanantai välisenä aikana Star Stableen, joten en ole silloin tavoitettavissa jos minua tarvitaan. Koska on taas äidin-viikko-hösseli joka tarkoittaa ei internetiä neljään päivään, jipii. No, ei auta marista. Toivottavasti saan kuitenkin jonkun hermannin hoitamaan kaakkejani sen aikaa kun hihhuloin äidilläni.Onnistuin muuten kirjoittamaan aika aikaisin tämän tekstin tällä kertaa, joka on suhteellisen hyvä uutinen sillä iltaisin ei jaksa väsätä niin pitkiä tai "inspiroivia" tekstejä.

Kiitos lukemisesta ja toivottavasti kurkkaat taas huomennakin uudelleen c8

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti