Tiny Star

maanantai 10. maaliskuuta 2014

En tajua miten onnistun kirjoittamaan aina näin myöhään, mutta se johtuu kaiketi siitä ettei päiväsällä ole kauheasti aikaa tai inspiraatiota blogin kirjoittelemiseen, varsinkin kun on niin paljon muutakin tekemistä kuin blogin ympärillä häärimistä. Kuten esimerkiksi minun kohdallani Star Stable Online, Wolfteam, Facebook sekä Last Moon. Myös IRL - elämän parissa tulee pyörittyä aika tiuhasti, jos aikoo tulevaisuudelta jotakin toivoa.

Sain siis sen kauan aikaa pureskellun jäsenyyden, mutta *pettymys* sain vain kolmen kuukauden jäsenyyden =/ Se johtunee siitä, että isäni painoi kolmen kuukauden jäsenyyspainiketta, ja kamppaili ostomekanismin kanssa puolisen tuntia, enkä viitsinyt sitten siinä hässäkässä huomauttaa että "Hoi, painoit väärää nappia!". Olisi varmaan jos jonkinlainen huutosessio siitäkin syntynyt.

Ostin tänään jonkin verran varusteita, ja kuten varmaan osaattekin arvata, ostin niitä uusia kamppeita sieltä Jarlaheimin rokkistylistikaupan viekusta. Mutta koska ne housut olivat järkyttävän kalliit, ei rahat riittäneet (kokonaisuudessaan olisi, mutta halusin muutakin kuin yhdet hikiset housut), niin ostin sitten topin ja kengät. Ja 100 Star Coinsia tuhlasin mustiin lännenratsastussuitsiin, jotka sijaitsevat Jorvikin areenan viereisessä kaupassa.

Muutin kotitallini Stevelle, koska siellä tulee jotenkin hauskempi olo ja sellainen, kuin olisi keskipisteessä. Jorvik on iso paikka, mutta tuntuu kuin olisit jossain syrjäperukoilla, joten mieluummin asustan Stevellä. Osittain se oli myös Wilin päätös, mutta lopputulos syntyi omasta päästäni c8 Ja kas kas kummaa inspiraationi palasi heti Star Riderin mukana, varmaan nappasi sen kainaloonsa häipyessään tyköltäni.

Tästä taisikin tulla ihan suhteellisen pituinen teksti, verrattuna nuihin aikaisempiin ainakin, mutta ei tätäkään romaaniksi voi kehua. Toivottavasti onnistun huomennakin muistamaan ja jaksamaan kirjoittaa lisää 8) Huomiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti