Small Grey Outline Pointer

perjantai 8. lokakuuta 2021

Kymmenvuotias Star Stable!

 

Peliin lisättiin taannoin kuusi uutta väritystä "vanhoille" roduille. Tervetuloa polleperheeseen, Hourglass.


Heipsun kaikille! Kiva olla taas blogin parissa vaihteeksi. Lämmin kesä on vaipunut horrokseen pikkuhiljaa menneiden kuukausien aikana ja syksyn kylmät tuulet ovat palanneet vesisateineen. Ikävöin helteitä ja lämmintä aurinkoa, mutta syksy tuo mukanaan myös hyviä asioita kylmyydestä huolimatta. Star Stablen syntymäpäiväjuhlat lisättiin peliin taannoin, ja lokakuun loppu merkitsee ennen kaikkea halloweenin alkua. Viimeisen blogipostaukseni jälkeen on tapahtunut muitakin juttuja, joista on ihan hyvä mainita. Myös muutama uusi hevonen on löytänyt tiensä hullunkuriseen sakkiini.

Kaikenlaisia suuren pieniä muutoksia on tapahtunut pelin tutuimmilla ( ja vähän tuntemattomillakin ) alueilla. Myös Star Stablen vesigrafiikoita päivitettiin, ja nyt meren kirkkaalta pinnalta heijastaa takaisin hahmoni lärvi sekä oma polle! Tämän lisäksi maneesi ja Sepon farmi remontoitiin uuteen uskoon. Nämä uudet muutokset eivät kuitenkaan nähtävästi olleet ihan jokaisen mieleen, mitä nyt hieman lueskelin Star Stablen sosiaalista mediaa viimeviikkojen aikana. Minä kyllä henkilökohtaisesti rakastan sitä, kun peliä uudistetaan ja varsinkin kuvien ottamisesta tulee huomattavasti helpompaa. Alueiden uudistaminen sitäpaitsi tuntuu vähän siltä kuin kartalle olisi ilmestynyt ihan uusi paikka!

Tämän hetken kohokohtana on kuitenkin Star Stablen syntymäpäivät. Aika hurjaa, kuinka nopeasti aika oikeastaan kuluu. Lempi hevospelini täytti viime kuussa kymmenen vuotta, ja minä olen seurannut sen huimaa kasvua vuodesta 2012 saakka. Tavallaan tuntuu siltä kuin olisin itsekin kasvanut sen mukana. Totta se toisaalta vähän on, koska Star Stablella on ollut ainakin minun elämässäni suuri rooli aina siitä lähtien kuin aloitin pelaamaan ensimmäisen kerran. Olen ystävystynyt tämän pelin kautta uskomattomien ihmisten kanssa, jotka ovat pysyneet rinnallani läpi vuosien aina tähän päivään saakka. Ilman heitä en todennäköisesti olisi oma itseni, enkä olisi ikinä tutustunut heihin ilman Star Stablea. Siitä haluan erityisesti kiittää. Emme ehkä enää pelaa yhtä aktiivisesti kuin aikoinaan teimme, mutta muistot niistä ajoista tulevat säilymään ikuisesti. Hyvää syntymäpäivää, Star Stable Online!

Pelaaminen ei juhlallisuuksista huolimatta ole ollut minun osaltani kovin aktiivista. Ostin taannoin itselleni ensimmäisen pöytäkoneeni, jonka ansiosta olen ajautunut pelaamaan muita pelejä Star Stablen sijasta. Yleensä eksyn pelaamaan illalla, joten esimerkiksi koulutus jää useasti aika lyhyeen. Uuden pöytäkoneen lisäksi olen viettänyt paljon aikaa poikaystäväni kanssa, joka tuli varta vasten vierailemaan luonani Suomessa. Minulla on ollut tosi kiireinen kuukausi, mutta joka hetki on kyllä ollut sen arvoinen! Kirsikkana kakun päällä on ammattikorkeakouluopintojeni alku, joka on luennoillaan syönyt päivistäni myös hurjasti aikaa. Välivuoden jälkeen kuitenkin tuntuu aika hyvältä palata jonkinlaiseen rytmiin opintojen ohella.

Kakkuhirmu Nugget vietti kanssani syntymäpäivää.


Poikaystäväni on velho.


Uudet amerikkalaiset paint-hevoset saapuivat. Kuvassa komea Penguino.


Sepon uusi farmi tuo mieleen Suomen. Ostin Star Stablen sovelluksesta uuden percheronin, Fluffywaffle.


Corny on yksi uusista paint-hevosistani. En voinut vastustaa irokeesiharjaa.


Peliin saapui taannoin lohikäärmehevosia ja hankin niistä toisen. Kuvassa loikkii Griffin.


Elderscroll on lempparini uusista paint-hevosista :]


Star Stable antoi ilmaisen hevosen 10 vuoden kunniaksi. Annoin soulsteedilleni nimen Divinepurpose.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti