Small Grey Outline Pointer

lauantai 4. tammikuuta 2020

Jouluostoksia

Ahkeraa koulutusta joululoman kupeessa! Vanillabeam on tasolla 10.

Hyvää joulua! Aatto oli karkeasti sanottuna viikko sitten, enkä ole ehkä koskaan kokenut tämän vuoden kaltaista joulumielen puutetta koko elämäni aikana. Ulkona kiiltää vain sateen luomat mutalätäköt sekä loputon sumu, joka ei viesti minkäänlaisesta joulukelistä tämän vuoden puolella. Star Stablen joulutapahtumat ovat antaneet minulle jonkinlaista toivoa joulumielen palautumisesta, ja olenkin aktiivisesti touhunnut niiden parissa viimeiset kaksi tai pitkälti kolme viikkoa. Vuohien keräämisestä sekä ratojen tekemisestä on tullut mukavaa rutiinia näin loman tuntumaan.

Tänään sain viimein kaikki hevoseni vähintään tasolle 10. Tämä tarkoittaa sitä, että noin puolet hevosistani on tasolla 15, ja loput ovat vähintään tasolla 10. Tällä tavalla vältyn hitailta hevosilta jos minusta joskus tuntuu siltä, että haluan ratsastaa jollakin tietyllä hevosella, jota en ole vielä ehtinyt kouluttaa loppuun. Sattumalta Star Stable kuitenkin julkaisi tänään tuplaviikonlopputarjouksen, jota päätin käyttää hyväkseni. Kaikki hevoseni eivät siis ole enää vähintään tasolla 10, koska ostin ainakin kymmenen hevosta lisää.

Ostin alkuperäisesti 5000 Star Coinsia, josta tuplaviikonlopun ansiosta kertyi yhteensä 10 000 Star Coinsia. Tein samanlaisen siirron viime kesänä syntymäpäiväni kunniaksi, ja minusta tuntuu että aion luoda tästä jonkinlaisen perinteen itselleni. Star Coinsien ostaminen kahdesti vuodessa tuplaviikonlopun aikana kuulostaa mielestäni hyvin kohtuulliselta päätökseltä. Star Stable lisää vuoden mittaan jatkuvasti uusia hevosia, ja voin täydentää kokoelmaani viimein kesällä tai vuodenvaihteessa. 

Birdwatcher
Moonlight
Starstone
Batwings
Coffeecup
Ladybird
Tinydancer
Crownprince
Ashborn
Everlove

Laskelmieni mukaan tallissani on nyt yhteensä 97 hevosta. Ajattelin luoda jonkinlaisen juhlapostauksen sadannen hevoseni kohdalla, mutta en ole vielä aivan päättänyt, mitä sen kunniaksi tekisin. Sata hevosta tuntuu aika uskomattomalta määrältä, mutta en millään voi vastustaa Star Stablen uusia ja vanhoja hevosia, jotka ehdottomasti olen halunnut talliini kaikkien näiden vuosien aikana. Moneen otteeseen olen sortunut ostamaan Star Coinseja, vaikka olenkin itselleni vannonut, etten niin oikeastaan enää tulisi tekemään.

Joulutapahtumat päättyvät tammikuun 8. päivä ja 2020 on saapunut vihdoinkin. Itselläni ei valitettavasti ole mullistavia uuden vuoden lupauksia, mutta aion kuitenkin asettaa itselleni tavoitteen siihen, että koulutan ensi vuoden aikana kaikki nykyiset hevoseni tasolle 15. Tämä on mielestäni aivan rationaalinen tavoite, jonka pystyn saavuttamaan helposti, mikäli oikeasti teen ratoja aktiivisesti edes puolen vuoden ajan. Toivottavasti onnistun!

Postauksen loppuun olen tapojeni mukaisesti tunkenut kuvia, joita räpsin ahkerasti uusista hevosistani joululoman varrella. Minulla on hinku tehdä galleriapostaus uudistuneesta Greendalesta, mutta joulutunnelman säilyttämiseksi en ole viitsinyt tunkea mitään vihreää blogiini tässä kuussa. Kenties toteutan sen tämän vuoden alkupuolella. Hyvää uutta vuotta!

Ensimmäisiä askeleita uudella tinkerillä! Kuvassa Coffeecup.




Kouluttamassa Ashbornia druidiringissä.



Olen koulutellut hevosia silloin tällöin Kakun kanssa.



Vauhdikasta meininkiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti