Small Grey Outline Pointer

maanantai 15. heinäkuuta 2019

Kesäisiä ostoksia


Tervetuloa blogini pariin jälleen kerran! Kyllä, tällä kertaa vuorossa on aivan oikeasti kirjoituspostaus, jossa aion kerrata kesän aikana tapahtuneita asioita - olivat ne sitten hyviä tai pahoja. Blogiani on myös rutiininomaisesti koristamassa vähintään kaksikymmentä kuvaa, joita olen näpsinyt viimeisen kuukauden aikana syystä tai toisesta. Postasin kesäkuussa galleriapostauksen sekä lisäsin myös blogin viralliseen galleriaan runsaasti uusia kuvia, joten toivotaan, ettei tästä postauksesta tule kilometrin pituista sittenkään.

Olemme nyt suunnilleen heinäkuun puolessa välissä ja kesäloma lähestyy loppuaan, mistä ei tietenkään tulisi puhua, koska se on hyvin masentava puheenaihe. Heinäkuussa on kuitenkin ollut myös omat hyvät puolensa, koska sain viimeinkin toteutettua jo monta kuukautta suunnittelemani Star Stableen liittyvän henkilökohtaisen tehtäväni, eli 10 000 Star Coinsin ostamisen. Säästin puolet kesälomasta hikisesti rahojani suuret suunnitelmat mielessäni ja joka viikonloppu kuumottelin seuraavaa tarjousta tuplaviikonloppua toivoen. Tuplaviikonloppu tulikin sitten viikkoa odotettua myöhemmin ja olin lähellä saada aivoinfarktin jännitystä pidätellessäni. En vain henkilökohtaisesti kestä sitä kun jokin möhlii suunnitelmani.

Viime viikonloppuna tuplaviikonloppu kuitenkin suvaitsi sitten saapua ja sain toteutettua kaiken, mitä olin pitkään suunnitellut. Ostin viikonloppuna kaiken kaikkiaan kymmenen hevosta, ja säästöihini jäi vieläkin runsaat 1700 Star Coinsia, joita säästän ensi viikon päivitystä varten. Luvassa on luultavasti uusia peitevärejä aikaisemmille roduille ja olen niistä syvästi kiinnostunut. Tässä postauksessa tarkoituksenani on kuitenkin esitellä kymmenen viikonloppuna ostamaani uutta hevosta. Minusta tuntuu siltä, että olen esitellyt miltei jokaisessa postauksessa aina uuden hevosen.

Wonderway
Jellybean
Spellcaster
Crescentmoon
Silenthill
Runekeeper
Superhero
Trailblaze
Sweetheart
Sunshine
Ostin kieltämättä omastakin mielestäni aivan liikaa hevosia kerralla, mutta en kadu yhdenkään niiden ostamista suoraan. Halusin ostaa jokaisen hevosen sydämeni pohjasta. Minusta oli myös todella hauskaa keksiä jokaiselle hevoselle ominainen sopiva nimi, ja pidän lopputuloksesta oikein paljon. Olen tähän mennessä saanut kaksi viikonloppuna ostamaani hevosta tasolle 10. En ole varma, kerroinko tästä suunnitelmasta aikaisemmin, mutta aion kouluttaa jokaisen hevoseni ensin tasolle 10 ja vasta sen jälkeen jatkan niiden kouluttamista yksitellen tasolle 15. Olen huomannut, että tämä on minulle sopivampi tapa, koska tylsistyn yhteen hevoseen suhteellisen nopeasti kouluttaessani, ja tällä tavalla voin välttää sitä kätevästi.

Kävin eilen näpsimässä Wilin kanssa hieman kuvia akhaltekien kanssa ja sain aivan ihania otoksia. Rakastan akhaltekejä nykyään hurjasti, vaikka aluksi niiden saapuessa hieman kyseenalaistinkin niitä niiden tikkumaisen mallinsa vuoksi. Ne kuitenkin alkoivat olla enemmän ja enemmän mieleeni nähdessäni niitä ympäri Star Stablea muiden ihmisten omistuksessa, enkä voinut vastustaa omani ostamista tilaisuuden tullen. Alunperin suunnitelmissani oli ostaa vain yksi akhalteke, mutta päädyin kuitenkin ostamaan lopulta kaksi.

Kouluttamassa Wilin kanssa joskus kauan aikaa sitten.



Kavereita pystyy nykyään kutsumaan omaan talliin!



Uudet jorvikin villihevoset ovat kyllä ihania.






Lähikuvaa.


Sattumalta oma akhaltekeni on nimeltään Sunshine ja Wilin akhalteke on Moonlight :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti