Small Grey Outline Pointer

torstai 19. heinäkuuta 2018

Uusia hevosia ja tarina jatkuu

Classyboy on nyt tasolla 15.

Tervetuloa blogini pariin jälleen kerran! Näyttää siltä, että onnistuin kuin onnistuinkin kirjoittamaan uusista ( tai pikemminkin uudesta ) poniväreistä ja viimeaikojen tapahtumista, kuten aikaisemmassa postauksessa mainitsin ehkä tekeväni. Hassun hauskaa kouluttamista on jatkunut aktiiviseen malliin viimeaikoina, mutta eilen ja tänään en joko jaksanut tai ehtinyt aloittaa urakkaa monista eri syistä. Toinen niistä oli, että kulutin paljon aikaa uuden ponivärin hankkimiseen.

Odotin siis uusia ponivärejä noin kaksi viikkoa, ja olen oikeastaan aika yllättynyt siitä, että onnistuin säästämään tähän asti. Tiesin kuitenkin uusien ponivärien saapuvan ennemmin tai myöhemmin, ja halusin tietenkin yhden niistä itselleni välittömästi. Star Stablella oli kuitenkin muita suunnitelmia, ja he päättivät lisätä yhden uuden ponivärin Star Stable Horseen, joka on Star Stablen oma applikaatio varsojen kasvattamiseen. Näitä varsoja pystyy ostamaan applikaation kautta, kun ne saavuttavat tason 10.

Tiesin haluavani uuden ponivärin, joten latasin applikaation ja aloin hommiin. Olin aikaisemmin kuullut tavasta huijata applikaatiota ja nopeuttaa kouluttamisen prosessia, mutta aluksi vaikutti siltä, että se ei toiminutkaan. Tajusin sen kuitenkin toimivan myöhemmin illalla,  mutta eri tavalla kuin alunperin odotin.

Ostin ponin myös Rinssille oman applikaationi kautta!

Tänään, 19. heinäkuuta, siis sain ponin vihdoin ja viimein talliini päivän odotuksen jälkeen. Nimesin ponini Stardustiksi, ja Rinssin omalle päätettiin nimeksi Ravenfeather. Tämä poniväri on kyllä todella suloinen, enkä kadu sen ostamista laisinkaan. Olen kuitenkin aika varma siitä, että Star Stable lisää lähiaikoina itse peliinkin uusia ponivärejä, mutta se on sitten sen päivän ongelma.

Ponitaistelun lisäksi olen touhunnut tarinatehtävien parissa. Viimeisten kahden viikon aikana Star Stable on lisännyt pieniä määriä tarinatehtäviä, jotka eivät kuitenkaan kestäneet kumpikaan päivää pidempää. Ne olivat silti aika kiinnostavia, ja Ydris on mielestäni kiinnostava heppu. Harmittaa, että hänen osansa tarinatehtävissä on näillä näkymin kuitenkin ohi.

Talliin on myös kopsutellut pari uutta hevosta. Aikaisemmassa galleriapostauksessa esittelin lyhyesti ja ytimekkäästi Peppermintin, valkoisen arabini. Loput uutuudet löydät tästä postauksesta!

Hepotaksi palveluksessanne!

Karismaattinen Ydris 2.0

Uusi asukas; tervetuloa Cloudjumper!



Koulutetaan Crimsonfeatheria.

Vauhdikasta meininkiä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti