Tiny Star

tiistai 19. joulukuuta 2017

Back in business - yritys numero 2

Seurataan ventovierasta metsään, wii.

Viimeinkin, 11 kuukauden jälkeen osasin jälleen ryhdistäytyä ja palata Star Stablen pariin. En ole oikeastaan pelannut peliä miltei laisinkaan vuonna 2017, vaikka intoa olisi kyllä joskus vähän löytynytkin. Star Stablessa on tapahtunut tämän vuoden aikana ihan kaikkea, ja yksi niistä muutoksista valitettavasti koski Star Rider-vaihtoehtoja. Kuuden kuukauden jäsenyys, jonka aina ostin, päätettiin sitten hävittää kokonaan. Pitkän aikaa tästä sitten harmittelin, koska olin tottunut saamaan pitkän jäsenyyden ja sen lisäksi vielä 600 Star Coinsia. Kolmen kuukauden jäsenyys ei valitettavasti tuntunut samalta. Päätin siis ruveta boikotoimaan.

Noh, tässä taannoin sitten koko ystäväporukalleni iski jäätävä SSO-into, johon tietysti hyppäsin sitten itsekin mukaan. Niinpä hyödynsin tuplaviikonloppua ja hankin itselleni 25€ edestä jäsenyyttä sekä Star Coinseja. Tarkemmin sanottuna kolmen kuukauden Star Riderin ja 500 Star Coinsia, joista tuplaviikonloppuna kertyikin summattuna 1600 Star Coinsia. Myöhemmin pummasin Wililtä vielä 200 Star Coinsia (kiitos!), jotta saisin ostettua haluamani hevosen. Tuolloin siis ostin uuden arabialaisen (Firefighter), sekä kauan haaveilemani morganin (Honeydrop.) Molemmat hevoset löytyvät tästä postauksesta.


Star Stablessa on siis tapahtunut vaikka ja mitä. Vaikka en ole ollutkaan itse paikalla silloin, kun asioita päivitettiin, seurasin tiukasti keskustelua NSG-wappiryhmässä. Tiesin siis suurinpiirtein aina, mitä oli tapahtunut. Ehkä suurimpia kaikista vuoden muutoksista olivat mielestäni vanhojen hevosmallien ja hahmojen uudistuminen, sekä Mistfall. Monia hevosrotujakin lisättiin peliin, joista suosikkini on ehdottomasti "uudet" pintoarabit. Toistaiseksi minulla on niitä vain yksi, mutta jos joskus saan mahdollisuuden ostaa lisää, aion kyllä tehdä niin.

Tässä pari uudistunutta hevosmallia:Tehtäviä tein kertaheitolla heti kun sain itselleni taas jäsenyyden, enkä tohkeissani muistanut ottaa ainuttakaan kuvaa (en vain oikeasti jaksanut), mutta eipä se mitään. Sen sijaan pääsin viikonloppuna räpsimään kuvia Wilin kanssa uuden morganini kanssa. Onnistuin myös saamaan uusia kuvia hevosistani blogiin, varsinkin vanhemmista hevosistani, joiden kuvat olivat aivan järkyttäviä. Jäljellä on vielä jonkin verran hevosia, mutta sain korvattua suurimman osan jo tänään.

Uudistin myös blogin banneria ja ulkoasua hieman, vaikka jälkeenpäin katsottuna olisi ollut hivenen järkevämpää tehdä siitä jouluaiheinen... hups. Tästä lähtien yritän kirjoittaa postauksia silloin tällöin, ainakin niin kauan kun aineistoa riittää. 

Ja loppuun luonnollisesti kuvia.


Nimi pilaamassa kaiken


Contact number +000-000-0069 for more informationTuijotuskisa


4 kommenttia: