Tiny Star

torstai 10. heinäkuuta 2014Tervehdys ihmiset. Palasin taas pitkän tauon jälkeen kirjoitusten pariin, ja toivottavasti iloitsette siitä edes jonkun verran. Olin mummolassa viikon ajan, jonka takia en ole päässyt Star Stable Onlineen aktiivisesti, ja hevoseni ovat surkeassa kunnossa koska pyytämilläni hoitajilla oli ollut jotain väkerryksiä keskenään, tai joillain jotakin menoa. Mutta kyllä nuo hevoset tuosta vielä piristyvät ! (:
Ostin siis saamillani lomarahoilla (60e) piirtopöydän. Se on Wacom Intuos Creative Pen Tablet Small (?) - näin lukee laatikossa. Maksoi reilut 60 euroa, ei ollut kovin kalliskaan siis. Olen jo aloitellut piirtelemään juttuja, kuten tuon tuossa yläpuolella, ja tämän kuvan alapuolella. Olen erityisen tyytyväinen tuohon piirtöpöytään, vaikka siinä ei tiettyjä vaatimuksiani olekaan. Parempi se on kun ei mitään.

Elle on 15 levulla jo, olen aloittanut kouluttelemaan Skywalkeria, mutta se taitaa ehkä jäädä sivuun jos saan tänään ostettua kenties arabin, tai valkoisen tinkerin. Toiveissani on monia hevosia (; Se jää nähtäväksi, mutta en odota sitä innolla pettyäkseni.
Kirjoitan sitten taas jossakin vaiheessa kun jotakin maailmaa mullistavaa on tapahtunut (juupajuu).Ei kommentteja:

Lähetä kommentti