Tiny Star

tiistai 29. huhtikuuta 2014Kyllä kyllä kyllä, siis tarkoitan en ole kirjoitellut tänne pitkään aikaan :'D Osaksi syynä on ollut se, että olen koulutellut Wilin kanssa niin ahkerasti etten ole vain yksinkertaisesti voinniltani pystynyt tänne mitään kirjoittelemaan. Mutta Wilin blogissa on kuitenkin aina jotakin pikkutietoa minusta [näin huomattuna infona], joten tiedätte kai että olen kuitenkin hengissä vielä.

Tänään siis sain Peacespiritin, keltamustan akhani, 10 levulle, ja koulutus jatkuu tiuhaan tahtiin. Tänään meinasi vähän ote laiskuudessa lipsahtaa, mutta korjautuihan se sitten pienen Farcry 3 tauon jälkeenkin (; Osallistuin Neolla Golden Hillsin Championshippiin tuossa jossain kymmenen maissa illalla[ko?], ja kolmanneksi tultiin ! Ei nyt sinänsä mikään suuri saavutus, ja eilenkin tuli hopeaa Moorlandin radasta, mutta nuo kaksi olivat ensimmäiset mitalini kuuteen kuukauteen (x Koska olen ollut niin tuupahtaneena todella kauan, etten ole edes jaksanut yrittää suorittaa Championshippejä. Mutta nyt otin itseäni niskasta kiinni, ja kokeilin. Ja onnistui.

En jaksa nyt ruveta vammailemaan näiden kuvien järjestyksien kanssa, joten saatte sopeutua näihin eksoottisiin [kuitenkin erilaisiin!] ulkomuotoihin. Torstaita odotellessa ! C:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti