Tiny Star

sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Heräsin tänään aikaisin aamulla, koska tiesin että saan Snowdreamin 15 levelille, joka suoraansanoen oli sitten juhlan paikka. Tuota ei ollut mitenkään tyydyttävää koulutella.
Sen jälkeen sitten tein loput radat Lisillä, jota koulutan nyt. Sillä nimittäin oli XP korkeimmalla, jos ei lasketa viisitoista tasoisia kaakkeja.

Tällä hetkellä Lis on puolivälissä 9-levulle, huomiseksi odotettavissa ehkä jopa 10 levua, jos mahdollista tuon XP palkin kanssa on. Lisin jälkeen rupean kouluttelemaan luultavasti Racya tai Diamondcloudia, siitä päätän sitten myöhempään otteeseen.

Tänään tuhlasin koko loppupäiväni Pewdiepien videoihin lukkiutuneena, ja Wilin kanssa facebook-ropettaessa - mikä on meidän kahden "harrastus" xD Yritin vetää champpia, mutta kone lagasi aivan järkysti ja tuli fatal niin tulipa siinäkin parit seinäpalmut vedeltyä.

Huomenna olisi tarkoitus taas kouluttaa, ja ehkäpä jotakin puuhastella myös Wilin kanssa, jotta jotain muutakin kuin päivittäistä rutiinia tänne saataisiin. Ja kyllä, vietän aikaani Wilin kanssa, koska ollaan tunnettu jo sen verran pitkään että jutun juurta riittää aina :'D Ainakaan itse en pääse jutustellessamme tylsistymään, mitenhän sitten lienee tuon Wilin kanta.

Kiitos kuitenkin taas blogini vilkaisemisesta, ja oisin tosi kiitollinen jos liittyisit jäseneksi c8

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti